به گزارش نما، روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه خود نوشت: علی خضریان به خبرگزاری دانشجو گفت: در حالی که کشور در شرایط اقتصادی سختی به سر میبرد؛ در ایامی که بیماری کرونا به بسیاری از شغلها آسیب وارد کرده و باعث تعطیلی مشاغل و بیکاری افراد زیادی شده، اسناد و مدارک نشان میدهد شماری از اعضای ستاد انتخاباتی آقای روحانی با دستور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شرکتهای زیرمجموعه شستا بهکارگیری شدهاند، این در حالی است که آمارها نشان میدهد حدود ۳۰ درصد از جوانان کشور بیکار هستند که بسیاری از این جوانان تحصیلکرده و متخصص، میتوانستند واجد شرایط جذب در برخی شرکتهای دولتی باشند.
عضو هیئترئیسه کمیسیون اصل نود گفت: با توجه به اینکه بهکارگیری افراد در مشاغل تخصصی و مدیریتی، نیازمند داشتن تخصص، تجربه و سوابق شغلی موثر و مرتبط میباشد سوال بنده از وزیر محترم این است که اعضای کمیته جوانان و دانشجویان ستادهای انتخاباتی جناب آقای روحانی با کدام سابقه موثر شغلی، برای جذب در مشاغل کلیدی و هیأت مدیره بزرگترین و مهمترین هلدینگها و شرکتهای اقتصادی و تولیدی کشور (زیرمجموعههای شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی) معرفی شدهاند؟ آقای محمد شریعتمداری که مدعی شفافیت در وزارتخانه تحت امرشان و بهخصوص شرکتهای شستا هستند، آیا حاضر به شفافسازی درخصوص جذب بدون ضابطه این افراد نیز هستند؟ آیا این مصداق اتمّ بیعدالتی و تخلف آشکار مدیریتی نیست؟
خضریان افزود: آقای شریعتمداری بهعنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ که متولی اشتغال در کشور است چه پاسخی به خیل جوانان بیکار در کشور خواهد داشت و این اقدام خود را چگونه توجیه میکند؟ در چنین شرایطی که مسائل اقتصادی اولویت اول کشور است و اقشار مختلف مردم با مشکلات عدیده معیشتی و بیکاری دست و پنجه نرم میکنند، با پشتوانه کدام تصمیم کارشناسیشده در سال پایانی دولت اقدام به معرفی جوانان عضو ستاد انتخاباتی آقای روحانی جهت عضویت در هیئتمدیره شرکتهای بزرگ اقتصادی کردهاند؟ به استناد لیستها و مدارک موجود این افراد با امضای معاون وزیر به شستا معرفی شدهاند.
ایجاد اشتغال وزارت كار برای اعضای ستاد انتخاباتی روحانی
یك نماینده مجلس میگوید: بهكارگیری اعضای ستاد انتخاباتی روحانی در شستا مصداق بیعدالتی و سوءمدیریت است.
۱۳۹۹/۷/۲۸