به گزارش نما ،حمیدرضا مسعودی با تاکید بر اینکه شرکت سازنده به دلیل تحریمهای غیرقانونی از اعزام نماینده متخصص جهت کنترل سیستم های ایمنی و راهاندازی خودداری کرد، گفت: با وجودی که این کمپرسور به تکنولوژی روز دنیا مجهز و راهاندازی آن بسیار حساس و پیچیده است، مهندسان گروه پتروپارس با همکاری دیگر متخصصان داخلی تصمیم به راهاندازی آن بدون حضور سازنده خارجی گرفته و طی حدود ۲۰ هزار ساعت کار کارشناسی و عملیاتی و با روحیه جهادی موفق به راهاندازی و تحویل آن به تیم بهرهبرداری پالایشگاه دهم به عنوان اولین تجهیز از این نوع شدند.
وی افزود: توربو اکسپندر چهارم و آخرین تجهیز واحد ۱۰۵ نیز از دیگر بخشهایی است که با همت و تلاش متخصصان و مهندسان داخلی راهاندازی شده و به این وسیله آخرین ردیف افزایش جداسازی متان و اتان گاز فاز ۱۹ تکمیل و به مجتمع گاز پارس جنوبی تحویل شد.
مسعودی تاکید کرد: با راهاندازی این تجهیرات و به خصوص کمپرسور تبرید، واحدهای ۱۴۷ و ۱۴۸ پالایشگاه و همچنین مخازن ذخیره LPG نیز به بهرهبرداری رسید و در نتیجه تولید محصول با ارزش و گرانبهای LPG به میزان روزانه 2000 تن محصول پروپان و 1250 تن محصول بوتان افزایش یافت.
مدیرعامل گروه پتروپارس همچنین خبر داد: خط لوله صادرات LPG سرد از فاز ۱۹ به بندر صادراتی تمبک به عنوان آخرین مراحل اتمام این طرح ملی آماده راه اندازی میباشد.
گفتنی است با توجه به دستاوردهای اشاره شده، برای اولین بار در منطقه پارس ۲، زنجیره تولید محصولات قابل استحصال پالایشگاه فاز ۱۹ بطور کامل به سرانجام رسید و برگ زرین دیگری بر افتخارات شرکت پتروپارس ثبت شد.
ایرنا
راهاندازی اولین كمپرسور تبرید منطقه پارس ۲ در غیاب شركتهای خارجی
مدیرعامل گروه پتروپارس از بومیسازی راهاندازی كمپرسور تبرید پالایشگاه فاز ۱۹ پارس جنوبی به دست متخصصان داخلی برای اولین بار در منطقه پارس۲ خبر داد.
۱۳۹۹/۹/۱۰