نسخه چاپی

اعمال جریمه یك میلیون تومانی خروج خودروها از شهرهای قرمز، هر ۲۴ ساعت یكبار

عکس خبري -اعمال جريمه يک ميليون توماني خروج خودروها از شهرهاي قرمز، هر ?? ساعت يکبار

به گفته رییس مركز اجرائیات پلیس راهور پایتخت، به طور میانگین، روزانه ۷ الی ۸ هزار خودرو به دلیل تردد در بازه زمانی ۲۱ تا ۴ صبح جریمه می‌شوند.

به گزارش نما، سرهنگ علی نصیرملا، گفت: در راستای اجرای محدودیت‌هایی که ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کرده بود، کد جریمه‌ای برای دوربین‌های ثبت تخلفات رانندگی در نظر گرفته شد که بر اساس آن تمام خودروهایی که از ساعت ۲۱ الی ۴ بامداد در شهر تردد کنند، ۲۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند.

وی افزود: به طور میانگین، روزانه ۷ الی ۸ هزار خودرو در پایتخت به دلیل تردد در این بازه زمانی جریمه می‌شوند.

این مقام انتظامی ادامه داد: تمام دوربین‌های سطح شهر، این تخلفات را ثبت می‌کنند و افسران پلیس در این امر دخالتی ندارند.

رییس مرکز اجرائیات پلیس راهور پایتخت درباره بخشش جریمه‌ها بیان کرد: پس از پایان طرح محدودیت ترددی، تصمیماتی درباره بخشش جریمه‌های افرادی که در شرایط خاص از منزل خارج شده اند، اتخاذ خواهد شد.

سرهنگ نصیرملا گفت: به شهروندان توصیه می‌کنم اگر برای دلایل خاص و به ضرورت از خانه خارج شده اند یا تصور می‌کنند به اشتباه جریمه شده اند یا دارای مجوز هستند، اما پیامک جریمه دریافت کرده اند، مستندات و مدارک خود را پس از پایان طرح به مرکز ما در تهران بزرگ ارائه دهند.

وی بیان کرد: مراکز ما که تحت عنوان واحدهای رسیدگی به تخلفات در مناطق ۳، ۸، ۱۴، ۱۱، ۱۶، ۲۰، ۲۱، ۲۲، ۱۰ ایجاد شده اند، مستندات رانندگان را بررسی می‌کنند و در صورت تایید، جریمه آن‌ها حذف می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که مبلغ این جرائم در صورت عدم پرداخت در مدت زمان تعیین شده، دو برابر می‌شود، گفت: جریمه تخلفاتی که دوربین‌ها ثبت می‌کنند، شامل دوبرابر شدن میزان جرائم نمی‌شود و تنها جرائمی که افسران پلیس حاضر در محل، به رانندگان تسلیم می‌کنند، دوبرابر می‌شوند.

دریافت پیامک نشانه جریمه شدن نیست

رییس مرکز اجرائیات پلیس راهور پایتخت گفت: تردد در بین شهرهای قرمز و نارنجی نیز یک میلیون تومان جریمه دارد. به عنوان مثال اگر فردی از تهران به قم برود، هم در مسیر رفت و هم در مسیر برگشت، جریمه خواهد شد.

سرهنگ ملانصیر با اشاره به پیامک جریمه‌ها اظهار کرد: دریافت پیامک، به معنای جریمه قطعی نیست و به نحوی اطلاعرسانی محسوب می‌شود. در بسیاری از موارد رانندگان پیامک دریافت نمی‌کنند، اما پس از دو هفته می‌توانند با گرفتن آخرین خلافی از مراکز پلیس+۱۰، از وضعیت جرائم خودروی خود اطلاع پیدا کنند.
منبع: میزان

۱۳۹۹/۹/۲۲

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...