نسخه چاپی

بازداشت مالخر مركز تهران

عکس خبري -بازداشت مالخر مرکز تهران

سركلانتر هفتم پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به دستگیری یك مالخر اموال مسروقه، گفت: در بازرسی از انباری منزل این متهم 25 قطعه اموال مسروقه و 400 گرم تریاك كشف شد.

به گزارش نما به نقل از پلیس، سرهنگ دوست علی جلیلیان گفت: در راستای دستگیری مالخران اموال مسروقه و برخورد با سارقان که از دغدغه‌های اصلی شهروندان به حساب می‌آید، تحقیقات تیم عملیات کلانتری 130 نازی آباد برای شناسایی سارقان و مالخران اموال مسروقه آغاز که در نهایت به شناسایی یکی از مالخران سابقه دار در محله نازی آباد، منجر شد.
وی عنوان داشت: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که این متهم که یکی از مالخران سابقه دار بوده که پس از طی دوره محکومیت از زندان رها شده و مجددا به سراغ اقدامات مجرمانه خود رفته است.
سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری تهران ابراز داشت: در ادامه، مخفیگاه متهم در همین محدوده شناسایی شد و ماموران برای دستگیری وی اعزام و موفق شدند متهم را در مخفیگاهش دستگیر و در بازرسی از آن محل 400 گرم تریاک و 25 قطعه اموال مسروقه از جمله ضبط و باند، لاستیک خودرو، کابل برق، لوازم خانگی و گوشی تلفن همراه، کشف کنند.
سرهنگ جلیلیان، در پایان اظهار داشت: متهم پس از دستگیری به کلانتری نازی آباد منتقل شد و تحت بازجویی‌های انجام شده به جرایم خود مبنی بر خرید اموال مسروقه و فروش مواد مخدر و ارتباط با سارقان اعتراف کرد و پس از تکمیل پرونده به دادسرا منتقل شد.
تحقیقات پلیس برای شناسایی سایر همدستان این متهم همچنان ادامه دارد.

۱۳۹۹/۱۰/۶

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...