به گزارش نمابه نقل از مرکز ارتباطات و امور رسانهای نُجَباء در ایران، رئیس شورای سیاسی مقاومت اسلامی نُجَباء در گفتگویی ضمن تأکید بر اینکه شهید سلیمانی محور مقاومت را به قله بالندگی رساند، ابراز اطمینان کرد که سردار «قاآنی» هم ادامه دهنده مسیر فرمانده فقید سپاه قدس خواهد بود.
حجتالاسلام والمسلمین «علی الاسدی» با انتقاد از تأخیر دولت عراق در پیگیری پرونده ترور شهیدان سلیمانی و المهندس، فشار واشنگتن و سستی طبقه حاکم را عامل این تعلل خواند.
وی همچنین مداخلات خارجی در امور عراق را عامل اساسی در تحقق نیافتن مطالبات مشروع مردم این کشور دانست.
متن کامل این گفتگو به شرح زیر است:
با توجه به فرا رسیدن اولین سالگرد ترور شهیدان سلیمانی و المهندس، برخی اظهارنظرها مؤید این است که دولت عراق در پیگیری پرونده عوامل این ترور، همکاری مناسبی با ایران نداشته و گاه در این زمینه تعلل کرده است. نظر شما در این ارتباط چیست و آیا اطلاعی از روند پیگیری پرونده ترور از سوی دولت عراق دارید؟
آنچه از سیر تحقیقات و پیگیری پرونده متوجه شدیم این است که دولت عراق بهشکل مطلوبی در این زمینه همکاری نمیکند و گامهای مناسبی در این مورد برنداشته است که علتش، دخالت سفارت آمریکا و فشار به دولت عراق برای به تأخیر انداختن این موضوع است.
روابط سردار سلیمانی با الحشد الشعبی و جریان مقاومت در عراق چگونه بود؟
رابطه سپهبد سلیمانی با الحشد الشعبی، رابطه فرمانده با سرباز، رابطه پدر با فرزند و رابطه مراد با مرید بود. او نمونهای برتر برای نیروهای حشد و رزمندگان گروههای مقاومت بود، زیرا او را پیشرو و در خط اول میدان یافتند. او مانند یکی از آنها بود؛ با آنها غذا میخورد و مینشست و به همین دلیل از حیث اخلاق و شجاعت بر آنها تأثیر گذاشت.
نظر جنابعالی در مورد برخی ادعاها مبنی بر اینکه پس از ترور سردار سلیمانی جریان مقاومت در منطقه از جمله عراق دچار ضعف و انشقاق شده است، چیست؟
استکبار جهانی این ادعاها را رواج میدهد تا در میان جنبشهای مقاومت و رزمندگان، تفرقه و ضعف حاکم کند. البته این رؤیایی است که محقق نخواهد شد، زیرا سپهبد سلیمانی محور مقاومت را به اوج قله رساند و اکنون این محور به رشد کافی رسیده و ریشه دوانده است. بعد از شهید سلیمانی هم کسی [سردار اسماعیل قاآنی] آمده است که راه او را ادامه داده و بشارت پیروزی را با صدای رسا اعلام کند.
پس از این ترور پارلمان عراق تصویب کرد که نیروهای نظامی آمریکا هرچه زودتر این کشور را ترک کنند. بهنظر میرسد که تاکنون اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است. از نظر نُجَباء موانع خروج نیروهای نظامی آمریکا از عراق چیست و آیا اصلا ارادهای در این زمینه وجود دارد؟
از مهمترین اموری که خروج نیروهای آمریکا را به تأخیر میاندازد، سستی طبقه سیاسی حاکم در عراق و خضوع آنان در برابر آمریکاست. اما ملت عراق، اراده و نیروهای فعال خود را داراست که بخشی از آن، نیروهای مجاهد در پارلمان عراق هستند.
بهتازگی صحبتهایی مبنی بر استقرار نیروهای آمریکایی در مرزهای شمالی عراق با سوریه در منطقه "سنجار" مطرح شده است. دیدگاه جریان مقاومت عراق در این باره چیست؟
مقاومت عراق، حضور اجانب به هر نوعی را حتی در یک وجب از خاک کشور نمیپذیرد. اگر نیروهای آمریکا بر ماندن در عراق اصرار کنند و به مصوبه پارلمان پایبند نباشند، در این صورت مقاومت، عملیات گستردهای برای اخراج اشغالگران از این سرزمین مبارک سازماندهی خواهد کرد.
ایران و مقاومت عراق اعلام کردند که از عاملان ترور شهیدان سلیمانی و المهندس انتقام سختی خواهند گرفت. این انتقام شامل چه مؤلفههایی است و در حال حاضر رابطه گروههای مقاومت عراق با جمهوری اسلامی ایران چگونه است؟
گزینههای متعددی برای انتقام مطرح است و به یک شیوه خاص که همیشه به ذهن میرسد ـ یعنی عملیات نظامی ـ محدود نمیشود. در سالهای اخیر کشورها بر جنگ نرم و جنگ سایبری در حوزه تکنولوژی اطلاعات تمرکز کردهاند.
اما در خصوص ایران، بین ما ارتباطی راهبردی و عقیدتی وجود دارد که بر احترام متقابل و حفظ خصوصیات هر دو طرف مبتنی است.
موضع نُجَباء در مورد حملات راکتی به سفارت آمریکا در عراق و برخی اظهارنظرهای مقامات آمریکایی از جمله ترامپ مبنی بر آنکه این حملات از سوی جریانهای مقاومت نزدیک به ایران صورت گرفته است، چیست؟ آمریکاییها با اینگونه اظهارات بهدنبال چه هستند و بهنظر شما این حملات راکتی از سوی چهکسانی یا چه گروههایی و با چه اهدافی انجام میگیرد؟
حمله به سفارت آمریکا دو جنبه دارد. بعد از شهادت فرماندهان مقاومت، یکسری تشکیلات نظامی جدید اعلام موجودیت کردند که شکلگیریشان پاسخی طبیعی از سوی طرفداران مقاومت در مقابله با اشغالگران بود.
جنبه دوم، مزدوران سفارت آمریکا هستند که نقشههای آمریکا را برای تنشآفرینی، برهم زدن اوضاع و انداختن مسؤولیت به گردن جمهوری اسلامی، عملی میکنند. آنها به شهروندان غیرنظامی حمله میکنند تا چهره گروههای مقاومت و جمهوری اسلامی تخریب شود.
منبع: ایسنا
گزینههای متعددی برای انتقام سخت داریم/ سستی دولت الكاظمی علت اصلی ماندن آمریكاییها
شیخ «علی الأسدی» یكی از دلایل اصلی محقق نشدن مصوبه پارلمان عراق مبنی بر اخراج نیروهای اشغالگر را سستی دانست و خاطرنشان ساخت كه محور مقاومت، گزینههای متعددی برای انتقام خون شهیدان در اختیار دارد.
۱۳۹۹/۱۰/۹