به گزارش نما به نقل از شاتا، مهدی صادقینیارکی درنشست مشترک با تشکل های تخصصی صنایع غذایی افزود: به دنبال تهیه و تدوین یک سند برای توسعه و تکمیل زنجیره تامین در صنعت غذایی هستیم.
معاون امور صنایع وزارت صمت ادامه داد: صنعت غذا با محصولاتی به ارزش ۲۵۰ هزار میلیارد تومان برآورد میشود که ۱۰ درصد از ارزش تولید کل صنایع کشور است.
وی ادامه داد: ۸۷۰۰ واحد تولیدی در کشور در این صنعت در حال فعالیت هستند که ۳۷۰ هزار شغل ایجاد شده است. صادرات ۲ میلیون تن محصول فرآوری شده در زنجیره صنایع غذایی ارزشی معادل حدود سه میلیارد دلار در سنوات مختلف دارد.
معاون امور صنایع وزارت صمت اضافه کرد: لازم است، شرکتهای مدیریت زنجیره با هدف حداکثر سازی زنجیره ارزش توسط شرکت های معتبر پیشران صنایع غذایی تشکیل شوند که از مرحله کشت و مواد اولیه تا رسیدن به دست مشتری کار را انجام میدهند.
معاون امور صنایع وزارت صمت افزود: جلوگیری از اتلاف منابع در طول این زنجیره و تنظیم بازار به صورت سیستمی و همچنین تطابق با فنآوری روز آمد در این جلسات راهبردی مد نظر است.
وی گفت : مدیریت ترکیب بهینه محصول و تنظیم قیمت در محصولات پرمصرف، خروجیهای است که برای مدل زنجیره تامین صنایع غذایی ترسیم خواهد شد.
صادقینیارکی با اشاره به بهره مندی از نظرات خبرگان این صنعت ادامه داد: باهم بزرگ شدن باید به یک فرهنگ غالب در زنجیره صنعت غذایی تبدیل شود.
گفتنی است در نشستی با حضور علی آقامحمدی «رییس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام»، تشکلها و انجمنهای تخصصی صنایع غذایی و تعدادی از صاحبان این صنعت برگزار شد، وضعیت زنجیره صنعت غذایی کشور بررسی شد.
در این نشست که برخی از صنعتگران بزرگ این صنعت راهبردی و نمایندگانی از بانک مرکزی و وزارت جهادکشاورزی حضور داشتند، هریک از حاضرین نیز به بیان نظرات و دیدگاههای خود در خصوص تهیه و تدوین سند تکمیل و توسعه زنجیره تامین صنایع غذایی پرداختند.
بازار
سهم ۱۰ درصدی زنجیره صنایع غذایی از كل صنایع كشور
صادقی نیاركی، معاون امور صنایع وزارت صمت از برنامه این وزارتخانه برای تدوین سند راهبردی توسعه و تكمیل زنجیره تامین صنعت غذایی كشور با همكاری تشكل های تخصصی و پیشكسوتان این صنعت خبر داد.
۱۳۹۹/۱۰/۱۷