به گزارش نما به نقل از دیلی میل، مطالعه ای در دانشگاه میامی نشان داد که استفاده از سلول های بنیادی روی بیماران زیر 85 سال احتمال زنده ماندن را در بیمارانی با طیف های شدید بیماری کرونا دو برابر می کند.
محققان ادعا می کنند سلول های بنیادی به دلیل توانایی منحصر به فرد خود در تجدید و ترمیم بافت آسیب دیده می توانند بسیار موثر باشند.
پروفسور کامیلو ریکوردی ، نویسنده ارشد ، از دانشگاه میامی گفت که آنها کلید یک درمان ارزان و موثر برای ویروس کرونا هستند؛ ویروسی که به طور بالقوه کشنده است.
این مطالعه بر اساس نتایج به دست آمده بر روی 24 بیمار بستری شده به دست آمد که نتایج اولیه محسوب می شد.
ابتدا بیماران پس از ابتلا به ویروس کرونا دچار سندرم دیسترس حاد تنفسی حاد شده بودند اما به هر کدام دو روز سلولهای بنیادی تزریق شد.
بقای بیماران بد حالی که سلول های بنیادین بندناف را دریافت کرده بودند 91 درصد بود این در حالی است که بقای بیمارانی که این سلول ها را دریافت نکردند 42 درصد بود.
تیم همچنین دریافت که زمان بهبودی در افرادی که تحت درمان قرار گرفته اند سریعتر است.
به گفته تیم تحقیق ، هیچ عارضه جانبی جدی مربوط به تزریق در این درمان وجود نداشته است.
ریكوردی گفت ، سلول های بنیادی دارای فعالیت ضد میكروبی هستند كه باعث بازسازی بافت ، ترمیم ریه ها و سایر اندام ها می شود. اثر ضد التهابی و تعدیل سیستم ایمنی قوی، آنها را تأیید می کند.
بسیاری از محققان گفته اند که درمان سلول های بنیادی یک روند اجتناب ناپذیر برای درمان ذات الریه ناشی از ویروس مانند ویروس کرونا است.
كمك نوزادان به درمان بیماری كووید-19
به گفته دانشمندان ، سلول های بنیادی موجود در بند ناف نوزادان تازه متولد شده می توانند یك درمان نجات دهنده برای افراد مبتلا به بیماری شدید ویروس كرونا ایجاد كنند.
۱۳۹۹/۱۰/۱۸