به گزارش نما ،«مهراله رخشانیمهر» معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور درباره وضعیت ساخت مدارس در دوران کرونا اظهار داشت: با شیوع ویروس کرونا در کشورمان، در روند احداث فضاهای آموزشی خللی ایجاد نشد و مطابق سنوات گذشته و با تلاش تمام همکارانم در ادارات کل نوسازی مدارس استانهای کشور، مطابق دستورالعملهای اعلامی ستاد کرونا، ساخت و بازسازی فضاهای آموزشی با سرعت و دقت فراوان در حال انجام است. در سال ۱۳۹۹ تعداد ۲ هزار و ۴۸۷ پروژه آموزشی با ۱۴ هزار و ۸۶۳ کلاس درس و زیربنای حدود ۲ میلیون مترمربع آماده و تحویل ادارات آموزش و پرورش میشود.
وی خاطرنشان کرد: در طول سال جاری به ترتیب استانهای خراسان رضوی با ۱۴۰۱ کلاس درس، خوزستان ۱۱۸۶ و سیستان و بلوچستان۱۰۶۰ کلاس درس بیشترین پروژههای قابل بهرهبرداری را به خود اختصاص داده اند.
رخشانی مهر گفت: با شروع بیماری کرونا، در واقع تلاش برای رشد احداث پروژههای آموزشی دوچندان شد و متناسب با اعتبارات تخصیصی، فضاهای مناسبی برای دانش آموزان عزیز کشورمان آماده و مهیا شد و به طور کلی جریان مدرسهسازی که امروز به عنوان یک نهضت در کشور تبدیل شده است، با جدیت پیش میرود.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹، بیش از ۹۳۰۰ فضای آموزشی در قالب حدود ۴۶ هزار کلاس درس با زیربنای بیش از ۶ میلیون مترمربع در سراسر کشور احداث و به بهرهبرداری رسیده که به طور میانیگن روزانه ۳۱ کلاس درس با حدود ۴۲۰۰ مترمربع را شامل میشود.
وی در واکنش به این پرسش که چه اقداماتی در اولویت بوده که به خاطر شیوع کرونا متوقف شده است؟ گفت: شیوع کرونا هیچ وقفهای در کار ما ایجاد نکرد. فقط در روزهای ابتدایی سال که به دستور ستاد مقابله با کرونا عملیات اجرایی پروژهها چند روزی متوقف شد، در مابقی ایام سال، ساخت و ساز مدارس با تمام توان ادامه یافت. هرچند همین موضوع و تورم بالا باعث بروز مشکلاتی شد، اما وقفهای ایجاد نشد.
معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: علاوه بر این در بحث سرویسهای بهداشتی در مدارس نیز اهتمام و تلاش ویژهای صورت گرفت و با تاکید بیشتری دنبال شد.
رخشانی مهر در پاسخ به این سوال که اولویت در حال حاضر سازمان نوسازی مدارس کل کشور در زمینه بازسازی، تجهیز و تعمیر مدارس در چه زمینهای است؟ گفت: برنامههای سازمان نوسازی مدارس کشور مطابق اسناد بالادستی (سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه زیرنظام تامین فضا، تجهیزات و فناوری) در تامین فضاهای مورد نیاز در مناطق مختلف و همچنین بازسازی مدارس فرسوده و نیازمند تخریب و بازسازی و یا مقاومسازی پیش میرود.
وی تاکید کرد: در عین حال اما اگر بخواهیم کلی اولویتها را در نظر بگیریم، اولویت ما تکمیل و اتمام پروژههای نیمه تمام در کشور است که شامل پروژههای مشارکتی یا دولتی است.
معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در پایان اظهار داشت: به جز این موارد در بحث استانداردسازی سامانههای گرمایشی نیز با جدیت و اولویت طبق برنامه پیش رفتهایم و تمام بخاریهای نفتی را از مناطق دارای زیرساخت لازم جمع آوری کردیم و این روند تا حذف کامل بخاریهای گازی وشعله مستقیم از کلاسهای درس ادامه دارد.
ایرنا
تداوم جمعآوری بخاریهای نفتی از كلاسهای مدارس
ایلنا نوشت: معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹، بیش از ۹۳۰۰ فضای آموزشی در قالب حدود ۴۶ هزار كلاس درس با زیربنای بیش از ۶ میلیون مترمربع در سراسر كشور احداث و به بهره برداری رسیده كه به طور میانیگن روزانه ۳۱ كلاس درس با حدود ۴۲۰۰ مترمربع را شامل میشود.
۱۳۹۹/۱۰/۳۰