به گزارش نما ،از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ رامین پاشایی افزود: با توجه به حادثه زلزله در شهرستان سی سخت از توابع استان کهگیلویه و بویر احمد، متاسفانه شاهد هستیم برخی افراد سودجو تحت عنوان کمک به مردم زلزله زده در فضای سایبر و شبکههای اجتماعی اقدام به کلاهبرداری و سوءاستفاده از احساسات شهروندان میکنند این در حالیست که کمکهای جمع آوری شده هیچ گاه به دست نیازمندان نمیرسد.
وی با بیان اینکه شهروندان به هیچ عنوان فریب این تبلیغات را نخورند و برای کمک به زلزله زدگان حتماً از طریق نهادهای معتبر و مسیر های قانونی که از سوی رسانه ها و خبرگزاری های معتبر اعلام می شود، اقدام کنند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا افزود: با تجزیه و تحلیل پرونده های قضائی ادوار گذشته در خصوص جمع آوری کمک های مردمی در فضای مجازی و اشخاصی که در این خصوص فعالیت کرده اند و سایر تجربیات ثبت شده، متاسفانه شاهد این موضوع هستیم که مجرمان سایبری با سوء استفاده از موقعیت ایجاد شده با تحریک اذهان عمومی و بعضا سوء استفاده از نام، اعتبار و شهرت افراد مشهور و نامی کشور و تحت عنوان جمع آوری کمک های مردمی به منظور یاری رساندن به آسیب دیدگان از طعمه های خود کلاهبرداری می کنند.
وی بیان داشت: بر اساس رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی در کار گروه ویژه در پلیس فتا، تاکنون چندین نفر با راه اندازی کانال اقدام به کلاهبرداری از هموطنان با این شیوه می کردند که مورد شناسایی قرار گرفتند و اقدام قضائی و قانونی علیه مجرمان و متخلفان این حوزه آغاز شده است.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مواجه با هرگونه موارد مشکوک میتوانند آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس WWW.Cyberpolice.ir بخش خدمات الکترونیکی، لینک ثبت گزارشهای مردمی با ما در میان بگذارند.
ایرنا
كلاهبرداری با عنوان كمك به زلزلهزدگان
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با بیان اینكه برخی كلاهبرداران سایبری برنامههای مجرمانه خود را به عنوان «كمك به زلزلهزدگان» اجرا میكنند، گفت: كاربران دقت داشته باشند تا در دام كلاهبرداران و فیشرها قرار نگیرند.
۱۳۹۹/۱۲/۲