شیما احمدی- به گزارش نما وزارت کشور دو تاریخ را برای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری پیشنهاد کرده بود که شورای نگهبان با برگزاری انتخابات در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ موافقت کرد. انتخاباتی که قرار است سرنوشت چهار سال آینده ی کشور را رقم بزند. آنچه در این میان بسیار مهم است چگونگي شکلگیری رقابتهای سياسي احزاب و گروههای سياسي است که مدتی است آغاز شده است.
یکی از مهمترین شاخص های تحقق یک انتخابات درست در کشور وجود رقابت های سالم انتخاباتی است که تحقق پیدا کردن آن در گرو رعایت اخلاق اسلامی در میدان رقابت است.
پرهیز از وعده های دروغ و غیر واقعی دادن به مردم، تهمت،یزرگ نمایی مشکلات موجود در کشور، هزینه های گزاف برای تبلیغات انتخاباتی، تخریب، خرید رای مردم محتاج و... نمونه هایی از مواردی است که توجه کردن و پرهیز از آن ها می تواند ضامن سلامت انتخابات شود توجه به این موارد باید در تمامی سطوح مثل مناظره ها و مطبوعات وابسته به جریان های سیاسی و سخنرانی ها در بین هواداران و...مورد توجه قرار بگیرد.
به عنوان مثال در چند روز گذشته فردی تهمتی را به رئیس شوراي ائتلاف نیروهای انقلاب زد و او را متهم به نزدیکی به دربار پهلوی نمود این امر موجب شد تا رسانه های بیگانه و ضد انقلاب فرصت را غنیمت شمرده و همجمه ی سنگینی را علیه مسئولان جمهوری اسلامی کلید بزنند.
هجمه ی سنگین رسانه های بیگانه علیه رئیس شورای ائتلاف به ما گوشزد می کند که دشمنان نظام جمهوری اسلامی منتظر تک فرصتهایی هستند که میداندار اغواگری و فریب افکار عمومی شوند و چند دستگی و تنش های روانی را در اشتانه ی انتخابات 1400 در کشور افزایش داده و به آن دامن بزنند بنا براین مسئولین و جریان های سیاسی باید مراقب گفتار و رفتار خود باشند و منافع کشور را بازیچه ی سیاسی خود و جریان دلخواهشان قرار ندهند
اختصاصی نما:
آسیبهای بداخلاقیهای انتخاباتی
یكی از مهمترین شاخص های تحقق یك انتخابات درست در كشور وجود رقابت های سالم انتخاباتی است كه تحقق پیدا كردن آن در گرو رعایت اخلاق اسلامی در میدان رقابت است.
۱۳۹۹/۱۲/۵