نسخه چاپی

حمایت از زیست‌بوم دانش‌بنیان كشور با اجرای "طرح شهید رضوی"

حمايت از زيست‌بوم دانش‌بنيان کشور با اجراي "طرح شهيد رضوي"

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: طرح شهید رضوی از اشتغال دانش‌آموختگان‌ برتر در زیست‌بوم دانش‌بنیان حمایت می‌كند؛ علاوه بر تسهیلات و حمایت‌های اعطایی در حوزه دانش‌بنیان، مشمولان می‌توانند تا سه سال بعد از مشمولی از وام خرید مسكن استفاده كنند.

به گزارش نما ، "حسن سالاریه" معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به "طرح شهید رضوی" گفت: این طرح جزو نخستین حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان است که به جای حمایت فردی از گروه‌های نخبگانی حمایت می‌کند؛ حمایت از اشتغال دانش‌آموختگان‌برتر در زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور و راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان، مهمترین هدف طرح شهید رضوی است.

وی ادامه داد: حمایت از اشتغال دانش‌آموختگان‌برتر همه مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری در زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور و راه‌اندازی شرکت دانش‌بنیان، مهم‌ترین هدف طرح شهید رضوی است.

سالاریه با بیان اینکه افراد باید براساس مدرک تحصیلی، حدنصاب‌های لازم طرح را کسب کنند، تصریح کرد: فرد در هر مقطعی که باشد باید حداقل 60 امتیاز مهارتی کسب کند. شرکت در فعالیت‌های مهارتی گوناگون نظیر طرح شهید احمدی روشن، برگزیدگی در رویدادهای مختلف ذیل طرح شهید بابایی و برگزیدگی در جشنواره‌هایی مانند شیخ بهایی، سلمان فارسی، شرکت در رویدادهای فناورانه و یا برگزیده شدن اختراع در بنیاد ملی نخبگان، از مواردی است که می‌‌تواند امتیاز مهارتی لازم را برای فرد به همراه داشته باشد.

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: افرادی که مشمول طرح شهید تهرانی‌مقدم شده‌اند به شرطی که یکسال سابقه همکاری با نهادهای فناورانه را داشته باشند و همچنین اعضای هسته‌های مسئله‌محور شهید احمدی‌روشن که امتیازشان از متوسط امتیاز آن دوره بیشتر باشد، در زمره افرادی هستند که می‌توانند از تسهیلات طرح شهید رضوی استفاده کنند؛ علاوه بر این، مشمولان دو طرح "شهید چمران" و "شهید رهنمون" نیز به قید کسب 60 امتیاز مهارتی، شامل طرح شهید رضوی می‌شوند.

سالاریه با بیان اینکه این طرح تنها شامل دانش‌آموختگان است، گفت: به همین دلیل تنها دانشجویانی که می‌توانند برای استفاده از آن درخواست دهند، افرادی هستند که در همان سال دانش‌آموخته می‌شوند؛ علاوه بر تسهیلات و حمایت‌های اعطایی در حوزه دانش‌بنیان، مشمولان طرح شهید رضوی می‌توانند تا سه سال بعد از مشمول شدن، از وام خرید مسکن و یا هدیه ازدواج نیز بهره‌مند شوند.

معاون آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: هسته فناوری که پروپوزال پذیرفته‌شده در کارگروه تخصصی داشته باشد، می‌تواند از حمایت بلاعوض و همچنین امکانات دفتری با استقرار در مرکز رشد پارک فناوری پردیس به مدت یکسال بهره‌مند شود؛ علاوه بر آن، در ادامه فعالیت نیز به شرط راه‌اندازی شرکت و جذب سرمایه، کمک‌های مالی بلاعوض به صورت پلکانی به گروه‌ها اعطا خواهد شد که البته مبلغ آن بنا به نوع فعالیت متغیر است.

وی با بیان اینکه سهمیه استفاده از طرح شهید رضوی را رییس بنیاد ملی نخبگان تعیین می‌کند، تأکید کرد: حداقل اعضای گروه‌ها باید 3 نفر باشد و حداقل دوسوم اعضای گروه نیز توانسته‌ باشند حدنصاب‌های لازم را در این طرح کسب کرده باشند؛ کارگروه بررسی رزومه افراد در بنیاد ملی نخبگان و کارگروه بررسی پروپوزال‌ها در نهاد کارگزار تشکیل می‌شود.

سالاریه در پایان یادآور شد: حضور در رویدادهای فناورانه شهید بابایی و یا طرح شهید احمدی‌روشن، دستیاری فناورانه، سابقه همکاری با نهادهای فناور و برگزیده شدن اختراع در بنیاد ملی نخبگان، بهترین موارد برای کسب امتیاز مهارتی لازم است.

تسنیم

۱۴۰۰/۳/۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...