نسخه چاپی

تبیین آراء مرحوم علامه طهرانی(ره) در كتاب «محك»

تبيين آراء مرحوم علامه طهراني(ره) در کتاب «محک»

كتاب مَحَك؛ تبیین آراء مرحوم علامه طهرانی(ره) و عیارسنجی علمی مخالفان با قلم حجت الاسلام والمسلمین تولایی به همت مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام منتشر شد.

به گزارش نما ،  کتاب مَحَک؛ تبیین آراء مرحوم علامه طهرانی (ره) و عیارسنجی علمی مخالفان با مقدمه حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن وکیلی و با قلم حجت الاسلام والمسلمین تولایی به همت مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام در بهار سال جاری با قیمت ۶۰ هزار تومان منتشر شد.

این کتاب تازه منتشر شده ۳۵۰ صفحه ای، پاسخی است علمی به شبهه افکنی های اخیر و محکی در نشان دادن عیار علمی مخالفان عرفان و اختلاف سطح علمی دو مکتب عرفان و تفکیک.

چندین سال قبل، کتابی با نام «سیری در آثار علامه طهرانی» بدون مطرح شدن نام نویسندگان در فضای مجازی منتشر شد که محصول یادداشت‌برداری جمعی در برخی مراکز نقد عرفان بود.

تا اینکه سال گذشته همان کتاب با ویرایش‌هایی به‌شکل رسمی منتشر گردید و این بار، نام دو نفر به‌عنوان مؤلف بر آن درج شده بود. نویسندگان و دوستان ایشان در ترویج و نشر و توزیع رایگان آن در شهر از هیچ تلاشی دریغ نکردند و در بستن باب توحید و مقابله با صراط مستقیم عرفان مساعی زیادی نمودند و البته چه بسا در عالَم خود نیّت خیر و قصد اصلاح داشتند ولی استضعاف علمی سبب شده بود که به جنگ با توحید برخیزند.

با این وصف، وظیفه اقتضا می‌کرد که پاسخی روشنگرانه به اشتباهات کتاب داده شود تا راه بر طالبان حقیقت مشتبه نگردد لذا حجت الاسلام والمسلمین شیخ محمدعلی تولائی طی سلسله جلساتی به پاسخ اتهامات و شبهات این کتاب پرداخت، البته سعی شده است تا دامنۀ بحث به این اثر محدود نشده و در حد توان، شمّه‌ای از عمق معارف بلند حضرت علامه رضوان‌الله ‌تعالی‌علیه بیان شود و زمینه‌های لغزش فکری منتقدان آشکار شده و به شماری از پرسش‌های دیگری که در کتاب مذکور مطرح نشده نیز پاسخ داده شود.

اثر حاضر به بررسی مباحث مطرح‌شده در بخش اول و دوم کتاب «سیری در آثار علّامه سید محمّدحسین طهرانی» یعنی بخش «آراء سیاسی» و «بررسی داستان‌ها و حکایت‌ها» اختصاص یافته و نقد بخش‌های دیگر کتاب مذکور را در مجلدات بعدی دنبال می‌شود.

فهرست این اثر عبارت است از:

مقدمه استاد حجت الاسلام محمدحسن وکیلی

مقدمه مؤلف

فصل اول: مباحث مقدماتی

فصل دوم: نقد و بررسی بخش آراء سیاسی علامه

فصل سوم: نقد و بررسی بخش بررسی حکایات و داستان ها

مهر 

۱۴۰۰/۳/۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...