نسخه چاپی

راضی نیستم آیت الله خوشوقت به مسجد اعظم بیاید

عکس خبري - راضي نيستم آيت الله خوشوقت به مسجد اعظم بيايد

بر همین اساس شنیده شده كه درس اخلاق آیت الله خوشوقت دیگر در مسجد اعظم برگزار نخواهد شد و احتمالا به محل دیگری نقل مكان خواهد كرد.

به گزارش نما به نقل از شیعه آنلاین ، آیت الله شیخ «عزیزالله خوشوقت» چندین سال است که هر هفته در مسجد اعظم قم درس اخلاق داشته و صدها طالب علم و جویای معرفت پای درس و منبر او می نشستند.

اما اخیرا شنیده شده پس از مطرح شدن اظهارات عجیب و بی سابقه ای توسط آیت الله خوشوقت درباره حضرت رقیه سلام الله علیها، حضرت آیت الله سید «محمدجواد علوی طباطبایی بروجردی» که اکنون متولی مسجد اعظم قم است، اعلام کرده که راضی نیست آیت الله خوشوقت به مسجد اعظم بیاید.

بر همین اساس شنیده شده که درس اخلاق آیت الله خوشوقت دیگر در مسجد اعظم برگزار نخواهد شد و احتمالا به محل دیگری نقل مکان خواهد کرد.

گفتنی است مسجد اعظم قم مسجدی در جوار آرامگاه فاطمه معصومه سلام الله علیها است که در سال 1337 به سعی و اهتمام آیت‌الله بروجردی ساخته شد. در حال حاضر نواده ایشان یعنی حضرت آیت الله سید «محمدجواد علوی طباطبایی بروجردی» متولی مسجد اعظم است.

۱۳۹۱/۹/۳۰

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
66
14
۱۳۹۱/۱۰/۱۰
دروغگوها خيلي خوشتان مياد آيت الله خوشوقت را در برابر همه علما قرار بدهيد چي گيرتان مياد از اين بي اخلاقي ها
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...