به گزارش نما، برنامه جهانی غذای سازمان ملل شمار افراد در آستانه قحطی و گرسنگی در جهان را ۴۵ میلیون نفر اعلام کرد.
به گزارش «وب سایت سازمان ملل»، برنامه جهانی غذای سازمان ملل (WFP)، روز دوشنبه، ۱۷ آبان، هشدار داد که با افزایش شدید گرسنگی در سراسر جهان، تعداد افرادی که در ۴۳ کشور در آستانه قحطی هستند، به ۴۵ میلیون نفر افزایش یافته است.
این بیانیه میگوید «این رقم در اوایل سال جاری ۴۲ میلیون نفر و در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۷ میلیون نفر بوده است.»
در صدر کشورهای مواجه با افزایش نرخ این بحران، افغانستان قرار دارد و دیگر کشورهای بالای این رده بندی عبارتند از اتیوپی، هائیتی، سومالی، آنگولا، کنیا و بوروندی.
برنامه جهانی غذا میافزاید «خانوادههایی که با ناامنی غذایی حاد مواجه هستند، مجبور به انتخابهای ویرانگر برای مقابله با افزایش گرسنگی هستند.»
تجزیه و تحلیل آسیب پذیری در ۴۳ کشور مورد بررسی نشان میدهد که خانوادهها مجبور به خوردن کمتر یا حذف کامل وعدههای غذایی هستند.
در «ماداگاسکار»، جایی که قحطی در حال حاضر گسترده است، برخی برای زنده ماندن مجبور به خوردن برگهای وحشی یا کاکتوس میشوند.
«دیوید بیسلی»، مدیر اجرایی برنامه جهانی غذای سازمان ملل، عواملی مانند تغییرات اقلیمی و کرونا را در افزایش شمار افراد مبتلا به گرسنگی شدید موثر دانست.
وی میگوید «هزینههای سوخت بالا میرود؛ قیمت مواد غذایی افزایش مییابد؛ کود شیمیایی گرانتر میشود؛ و همه اینها منجر به بحرانهای جدیدی مانند آنچه اکنون در افغانستان در حال رخ دادن است و نیز شرایط اضطراری طولانیمدت مانند یمن میشود.»
براساس تخمین برنامه جهانی غذای سازمان ملل، در حال حاضر ۷ میلیارد دلار برای جلوگیری از هزینه قحطی در سطح جهان مورد نیاز است.
منبع: میزان
شمار جهانی افراد در آستانه گرسنگی به ۴۵ میلیون نفر رسید
گرسنگی در جهان در سالهای اخیر به دلایل متعدد رشد بی سابقهای داشته است.
۱۴۰۰/۸/۱۷