نسخه چاپی

۱۶۰ رشته صنایع دستی به مجوز نیاز ندارد

??? رشته صنايع دستي به مجوز نياز ندارد

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی كشور در همایش «تفویض اختیار به مدیران استانی» موارد تفویض شده در حوزه صنایع‌دستی را اعلام كرد.

به گزارش نما ، پویا محمودیان معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در همایش «تفویض اختیار به مدیران استانی» بیان کرد: به‌منظور تمرکززدایی، تسهیل‌گری و ایجاد فضایی منعطف ماموریت‌هایی که با سیاست‌های کلان ستاد منافاتی نداشت به ادارات کلی استانی تفویض شد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی افزود: ایجاد، اصلاح و تجهیز بازارچه‌های موقت و دائمی صنایع‌دستی، صدور مجوز برای فروشگاه‌های صنایع‌دستی، برگزاری همایش‌ها، جشنواره‌ها، مسابقات، نمایشگاه‌های ترویجی و نشست‌های تخصصی و آموزش عمومی و شاغلین، برگزاری و مشارکت در نمایشگاه‌های خارج از موارد تفویض شده به ادارات کل استانی هستند.
محمودیان در پایان به این نکته اشاره کرد که بر اساس دستور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ۱۶۰ رشته صنایع‌دستی از ۱۸ گروه فعال در زمینه مشاغل خانگی نیاز به کسب مجوز ندارند که این مهم در راستای رفع موانع تولید، تسهیل‌گری و فرصت‌سازی به ویژه برای بانوان شاغل در منازل انجام شده است.
محمودیان در بخش دیگری از سخنانش درباره بازارچه‌های نوروزی صنایع‌دستی گفت: بازارچه‌های نوروزی صنایع‌دستی بزرگ‌ترین رخداد خرده‌فروشی صنایع‌دستی در سال به حساب می‌آیند. در دو سال گذشته به دلیل شرایط کرونا این بازاچه‌ها رونق و نشاط چندانی نداشتند و امیدوارم امسال با فراهم شدن شرایط بازارچه‌های نوروزی را در شأن صنایع‌دستی برگزار کنیم.
وی همچنین به پیگیری‌ها در ارتباط با مقوله افزایش تعرفه گاز اشاره کرد و افزود: محاسبه تعرفه گاز از مهم‌ترین دغدغه‌های ذی‌نفعان بود که با پیگیری‌های انجام شده از سوی آقایان ضرغامی، شالبافیان و واحدی تعرفه گاز گردشگری و صنایع‌دستی مشابه کسب و خدمات صورت می‌گیرد تا یکی از دغدغه‌های این عزیزان برطرف شود. همچنین در نامه‌ای از سوی ضرغامی به وزیر نفت در تلاشیم تعرفه ترجیحی در حوزه گاز برای کارگاه‌های تولیدی صنایع‌دستی در نظر گرفته شود.
معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی به دومین مرحله بیمه هنرمندان صنایع‌دستی اشاره کرد و افزود: اعتبارات را از محل هدفمندی یارانه‌ها برای بیمه حدود ۴هزار هنرمند صنایع‌دستی دریافت کرده‌ایم.
وی در ارتباط با تبصره ۱۸ بیان کرد: بسیاری از ذی‌نفعان از چنین تبصره‌ای خبر ندارند. در این زمینه باید اطلاع‌رسانی شود که از این تبصره به نفع ذی‌نفعان استفاده شود و تسهیلات تخصیص پیدا کند.

فارس

۱۴۰۰/۱۱/۲۴

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...