نسخه چاپی

هر چه بخواهید تصویب می كنیم

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به تأخیر در راه اندازی كانون‌های دانش و صنعت،گفت: معاونت علمی و فناوری هرآنچه در عرصه علم، دانش و ایجاد كانون‌های هماهنگی دانش و صنعت نیاز داشته باشد در كارگروه‌های دولت تصویب می‌كنیم.

به گزارش نما به نقل از فارس، محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور صبح امروز در سومین اجلاس سراسری رؤسای کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت در سالن اجلاس سران، افزود: معاونت علمی و فناوری هرآنچه را که در عرصه علم و دانش و ایجاد کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت بخواهد را در کارگروه‌های دولت تصویب می‌کنیم و من به عنوان عضوی از دولت در خدمت این معاونت و همکارانشان هستم.

وی با بیان اینکه حضور من در این جلسه به عنوان حمایت از فعالیت‌های صورت گرفته در عرصه علم و فناوری از سوی رئیس جمهور است، بیان داشت: ایجاد کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت با کمال تأسف بسیار دیر در کشور شکل گرفته است و باید این کانون‌ها بلافاصله بعد از پایان جنگ تحمیلی در کشور محقق می‌شد.

معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: راه اندازی کانون‌های هماهنگی دانش و صنعت بسیار دیر در کشور شروع شده است و آن چیزی که تاکنون شکل گرفته است مدیون رئیس جمهور هستیم که در دولت نهم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را تأسیس کرد.

رحیمی خاطرنشان کرد: امروز با فعالیت یک بانوی جهادگر در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گام‌های اساسی در عرصه علم و فناوری کشور برداشته‌ایم.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: هر فعالیت بدون محصول بیهوده است و کاری عبث و بی فایده به شمار می‌رود.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: تلاش ما و نتیجه آن محصولی است که بدست می‌آوریم.

رحیمی بیان داشت: درحال حاضر ۹۰ درصد نیازمندی‌های جهان به زعفران در استان خراسان تأمین می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: ما باید تلاش کنیم مسیر حرکتمان را به نحوی طی کنیم که جلوی زیاده خواهی‌های دشمنان را بگیریم و اگر امروز به مقام‌هایی در علم و فناوری دست یافته‌ایم این امر مژده بزرگی به همه‌ مسلمانان جهان است.

وی اضافه کرد: در صنعت کاشی و لعاب ایران دارای سابقه طولانی بوده است اما امروز این صنعت در دست غربی‌ها است، آنهایی که در سال‌های قبل محتاج ابوعلی سینا بودند امروز از ما سبقت گرفتند.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران در دامنه شدیدترین تحریم‌های تحمیلی به رشد علمی دست یافته است و هرروز یک فناوری و محصول جدید را به بازار عرضه می‌کند

۱۳۹۱/۱۰/۱۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...