به گزارش نما، فتنه 88 از آن جا آغاز شد که برخی اسم رمز تقلب را با جنگ روانی وارد جریانات تبلیغاتی کاندیدای مورد نظر خود کردند و هر چه به برگزاری انتخابات نزدیک تر می شدیم بیشتر بر این موضع خود و احتمال تقلب در انتخابات تاکید می کردند و بعد از شکست قطعی به همین بهانه حامیان خود را به خیابانها کشانده و موجب حوادثی شدند که تلخی آن هنوز در کام ملت ایران وجود دارد.
اما این روزها نام رمز فتنه گری و آشوب طلبی انتخابات آزاد است، چیزی که برخی ورشکستگان سیاسی تصمیم گرفته اند با این برچسب تبلیغاتی به ظاهر قشنگ برنامه های انتخاباتی خود را آغاز کنند و به پیش بروند.
حجتالاسلام سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور دولت اصلاحات بر ضرورت برگزاری «انتخابات آزاد» تأکید کرده و میگوید: اگر «انتخابات آزاد» برگزار شود و نقدها هم بشود، مردم انتخاب میکنند و مسئولیت انتخاب خود را نیز میپذیرند و اگر انتخابشان درست نبود، هزینه آن را هم می دهند و 4 سال بعد فرد دیگری را انتخاب میکنند.
رئیس دولت اصلاحات در روزهای اخیر هم گفته است: "با این روندی که هست، فقط یک راه وجود دارد؛ اینکه نظام رویکردش را عوض کند و آنرا در انتخابات آزاد و سالم و فراگیر نشان دهد".
سیدمحمد موسویخوئینیها دبیرکل مجمع روحانیون نیز پیشتر در دیدار اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران با بیان اینکه "اگر انتخابات آزاد در کار باشد، میتوان به آن فکر کرد"، گفته بود: "باید شخصیتهایی مثل آقای مهندس موسوی و جناب آقای کروبی بتوانند در صحنه انتخابات حاضر شوند اما اگر قرار باشد از میان نامزدهای انتخابات و حامیانشان یکی به کرسی ریاست جمهوری برسد و دیگران یا در حبس باشند یا در حصر، این معنای انتخابات آزاد نبوده و قابل قبول نیست".
همچنین محمدرضا خاتمی نائب رئیس مجلس ششم و دبیرکل حزب منحله مشارکت چندی قبل در گفتوگو با روزنامه اصلاحطلب اعتماد تأکید کرده بود: اصلاحطلبان زمانی میآیند که انتخابات آزاد باشد. هدف برگزاری انتخابات آزاد است. برگزاری انتخابات آزاد یعنی اعلام عملی تغییر سیاستها و یعنی همه چیز و همه کس در چارچوب قانون.
از سوی دیگر غلامحسین کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی نیز فقط «انتخابات آزاد» را راهحل بهتر اداره شدن کشور عنوان کرده است.
در همین حال هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اعضای شورای عمومی انجمن اسلامی دانشکده فنی دانشگاه تهران میگوید: برگزاری «انتخابات آزاد»، شفاف و منطبق بر قانون اساسی میتواند بخش بزرگی از مشکلات کشور را حل کرده و علاوه بر افزایش اعتماد مردم و دوستداران نظام، دشمنان خارجی کشور را در بسیاری از زمینهها خلع سلاح و مأیوس کند.
جالب تر از همه این که رضا پهلوی پسر محمدرضا شاه یکی از این افراد است که چندین بار بر ضرورت برگزاری انتخابات آزاد تأکید کرده است.
او میگوید که برای دستیابی به حکومت صندوق رأی و حاکمیت پایدار مردم بر مردم در ایران، در چارچوب برگزاری «انتخابات آزاد»، سالم و عادلانه بر اساس معیارهای بین المللی، از پا نخواهد نشست.
فرزند محمدرضا پهلوی همچنین تأکید کرده است: ما باید با خرد جمعی خطر جنگ را از بین ببریم و از دنیا و سازمانهای حقوق بشری دنیا بخواهیم که ما را در انجام خواست برگزاری یک «انتخابات آزاد» کمک کنند.
رضا پهلوی راه رسیدن به انتخابات آزاد را «گذشتن از سد جمهوری اسلامی» از طریق «نافرمانیهای مدنی همچون اعتصابات سراسری» عنوان میکند.
در همین حال محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان نشست دبیران حزب می گوید: تردیدی نیست که انتخابات پس از انقلاب، واقعی، آزاد، جدی و رقابتی بوده است و همین دلیل مشارکت سیاسی مردم در رجوع به آراء عمومی طی سه دهه گذشته است.همانطور که در فتنه 88 کلیدواژه «تقلب» رمز آشوب بود، این بار کلید واژه «انتخابات آزاد» را برای فتنه جدید به عنوان رمز آشوب انتخاب کردهاند و میخواهند بگویند انتخابات آزاد نیست و از پیش نتایج آن را زیر سوال ببرند.
اسدالله بادامچیان عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، با بیان اینکه انتخابات در ایران سالم، قانونی و آزاد برگزار می شود گفت: افرادی که این روزها مدام بر انتخابات آزاد تاکید میکنند با همین سازوکار و رای مردم هشت سال مسئولیت اجرایی را برعهده گرفته بودند؛ از این رو معلوم نیست چرا در حال حاضر انتخابات را زیر سوال می برند.
وی با بیان اینکه در انتخابات سال ۸۸ سلامت انتخابات زیر سوال رفت در حالی که بعدا مشخص شد هیچ تقلبی در آن دوره از انتخابات صورت نگرفته بود، افزود: انتخابات آزاد و فراهم نبودن شرایط سیاسی، بازی جدید برخی اصلاحطلبان در انتخابات پیشرو است.
نایب رییس شورای مرکزی حزب موتلفه خاطرنشان کرد: مگر در انتخابات شوراها در دور دوم، فضا برای افراد و تشکلهای اصلاحطلب فراهم نشده بود؟ از مشارکت تا ملیمذهبیها در آن انتخابات شرکت کرده بودند، اما در دوران اصلاحات نتوانستند پیروز انتخابات شوند. آیا آن انتخابات آزاد نبود و شرایط برای حضور سلایق مختلف فراهم نشده بود؟
حمیدرضا مقدم فر معاون فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران می گوید: پیش بینی می شود دشمنان نظام سناریو و برنامه ریزی هایی برای انتخابات 92 طراحی کرده اند اما هوشیاری نیروهای انقلابی و مردم نخواهند گذاشت تا این سناریو اجرایی شود و همانند فتنه 88 با شکست روبرو شوند.
مقدم فر می افزاید: بیان برگزاری انتخابات آزاد و مذاکره با آمریکا و اصرار بر آن دو کلید واژه دشمنان خارجی نظام برای ایجاد فتنه جدید در انتخابات است، همانگونه که در انتخابات 88 با طرح صیانت از آرا و تقلب به دنبال اهداف خود بودند در این انتخابات هم سعی دارند تا با تغییر شیوه به اهداف از پیش تعیین شده برسند.
آیتالله خاتمی امام جمعه موقت تهران هم چندی پیش در خطبههای نماز جمعه تهران تأکید کرده بود که "فتنه جدیدی که با آن روبرو خواهیم بود با کلید واژه" انتخابات آزاد" به پیش میرود. استفاده از این کلید واژه برای این است که بگویند اولا انتخابات گذشته آزاد نبود و ثانیا اگر آنچه که ما میخواهیم از صندوق آرا بیرون نیاید تقلب در انتخابات رخ داده است".
روز گذشته حضرت آیت الله العظمی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامي در جمع مردم قم با انتقاد از برخي كه بطور مكرر مي گويند انتخابات بايد آزاد برگزار شود افزودند: معلوم است كه انتخابات بايد آزاد باشد، مگر بيش از سي انتخابات سه دهه اخير آزاد نبوده است؟ در كدام كشور انتخابات از ايران آزادتر است؟ مراقب باشيد اين حرفها ي شما مردم را از انتخابات مأيوس نكند.
به نظر می رسد انتخابات آزاد شعار تبلیغاتی اصلاح طلبان در انتخابات 92 است که مورد حمایت دشمنان خارجی نظام اسلامی قرار گرفته و با همین کلید واژه تلاش خواهند کرد در سیر مراحل انتخابات خلل ایجاد کنند، از سویی نا امید کردن مردم برای حضور و از سوی دیگر فتنه گری بعد از انتخابات به بهانه آزاد برگزار نشدن، اصلی ترین برنامه دشمنان نظام و ورشکستگان سیاسی داخلی است که به هر قیمتی تلاش می کنند به قدرت دست پیدا کنند.
روزنامه شما
چه كسانی از رهبری تذكر گرفتند؟

این روزها نام رمز فتنه گری و آشوب طلبی انتخابات آزاد است، چیزی كه برخی ورشكستگان سیاسی تصمیم گرفته اند با این برچسب تبلیغاتی به ظاهر قشنگ برنامه های انتخاباتی خود را آغاز كنند و به پیش بروند.
۱۳۹۱/۱۰/۲۰

