به گزارش نما به نقل از فارس، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تلویحاٌ از ورودش به عرصه انتخابات ریاست جمهوری یازدهم خبر داد.
* شعار انتخاباتی
وی اعلام کرد که به موقع برنامههای انتخاباتی خود را ارائه و تیم کاری خود را معرفی خواهد کرد اما شعار مورد علاقه خود را «دولت فراگیر و جامعه امید» عنوان کرد.
رضایی تصریح کرد: این شعار اعتقاد من است و فراگیرتر از دولت ائتلافی است و شامل همه اقوام، کارشناسان دلسوز و کسانی می شود که می خواهند در راه این نظام و ملت ایران فداکاری کنند.
* انتقاد از خرده ائتلافهای پشت پرده
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بحث دولت ائتلافی را من سال ۸۳ قبل از انتخابات ریاست جمهوری نهم مطرح کردم و اسم آن را هم دولت ائتلافی کارآمد و متعهد گذاشتم که دربرگیرنده نیروهای ارزشی و طرفدار نظام است.
وی ادامه داد: به نظر من کاندیداهای جریان ارزشی می توانند با هم ائتلاف کنند اما این ائتلاف باید از درون مجمع نخبگان شکل بگیرد تا پایدار بماند و اینکه دو یا سه نفر از روی دلسوزی پشت صحنه جلسه تشکیل داده و از دیگران بخواهند پیش آنها بروند، این کارشان تفرقه آفرین است.
رضایی معتقد است: وقتی مدیریت جهادی کنار رفت و مدیریت جناحی جای آن را گرفت، نوعی خودمحوری و طلبکاری از نظام به وجود می آید و متأسفانه این اتفاق در سه دولت گذشته رخ داد.
* فتنه ۸۸
کاندیدای ریاست جمهوری یازدهم در بخش دیگری از این گفتوگو اظهار داشت: فتنه ۸۸ خسارت بزرگ و سنگینی به نظام وارد کرد و شیرینی مشارکت مردم در انتخابات را تحتالشعاع قرار داد.
رضایی افزود: آنچه رخ داد، حداقل ۷ ماه مانع در مسیر سرمایهگذاری جدی اقتصادی و فرهنگی و اداری کشور ایجاد کرد و نه با یک عذرخواهی ساده قابل جبران نیست و نه ملت عذرخواهی عاملان آن را می پذیرد.
* تأیید سلامت انتخابات دهم
وی در عین حال تصریح کرد: من هیچگاه از عبارت تقلب استفاده نکردم و گفتم که تخلفاتی شده و باید از طریق قانونی و نه از کف خیابان پیگیری شود.
«روش موسوی و کروبی غلط بود و من راه دیگری در پیش گرفتم و گفتم حق قانونی اعتراض باید از طریق قانونی پیگیری شود و بعد هم آذر ماه همان سال در مصاحبهای اعلام کردم قانون ملاک است و وقتی مرجعی قانونی صحت انتخابات را تأیید می کند، من تمکین می کنم».
رضایی بر همین اساس متذکر شد: به همین دلیل پس از تأیید صحت انتخابات، هم نظر شورای نگهبان را پذیرفتم و در مراسم تنفیذ هم بر خلاف برخی بزرگان شرکت کردم که به معنای تأیید انتخابات بود.
* تأکید بر رفتار سیاسی عقلانی
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از گفتوگو با فارس انصراف خود از نامزدی در انتخابات ۸۴ را «اقدامی عقلانی» دانست و گفت: من در سال ۸۴ تنها فرد عاقل از میان ۸ کاندیدا بودم که چند روز مانده به انتخابات از حضور در این عرصه انصراف دادم.
وی افزود: در ۸۸ هم با تأخیر وارد عرصه انتخابات شدم و فقط از فرصت مناظره توانستم برای تبیین دیدگاههایم و انتقال آن به بدنه جامعه استفاده کنم و اگر آن روز نمی آمدم، الآن باید از صفر شروع می کردم.
رضایی ادامه داد: من قبل از ورود به سپاه ۱۰ سال با عضویت در حزب منصورون کار سیاسی می کردم که به خاطر حضور در جبهه لباس سیاست را با لباس نظامی عوض کردم.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بعد از سپاه که دوباره وارد فعالیت سیاسی شدم، دیدم آن سیاستی که می شناختیم خیلی تغییر کرده و لذا خیلی آرام و با احتیاط وارد این عرصه شدم و بر اساس مدل عقلانی حرکت کردم.
مشروح گفتوگوی خبرنگاران سیاسی فارس با دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در روزهای آینده منتشر می شود
شعار محسن رضایی؛ دولت فراگیر و جامعه امید
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعلام تلویحی كاندیداتوری در انتخابات ۹۲، شعار خود را «دولت فراگیر و جامعه امید» عنوان كرد
۱۳۹۱/۱۰/۲۰