به گزارش نما به نقل از فارس از بغداد، نوری مالکی نخست وزیر عراق و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در یک تماس تلفنی به بررسی همکاری های مشترک از جمله معامله تسیلحاتی بین دو کشور پرداختند.
در این تماس دو طرف بر اهمیت اجرای توافقنامه هایی که در جریان سفر مالکی به مسکو، بین دو کشور امضا شد، تاکید کردند.
این در حالی است که پارلمان عراق در حال بررسی معامله تسلیحاتی با روسیه است به ویژه اینکه بسیاری از مسئولان و تاجران عراقی و عرب و نیز غیر عرب در این پرونده دست داشتند.
مالکی در سفر به روسیه در نوامبر گذشته چند معامله خرید اسلحه میان مسکو و بغداد امضا کرده بود که به دلیل وجود برخی شبههها لغو شد.
پس از آن دولت عراق از طریق تشکیل هیئت نمایندگان رایزنی برای از سرگیری معامله خرید اسلحه از روسیه را آغاز کرده و پارلمان عراق نیز هیئت نظارتی به ریاست «بهاء الاعرجی» برای تحقیق در این پرونده تشکیل داده است.
مالكی و پوتین درباره معامله تسلیحاتی گفتگو كردند

نوری مالكی نخست وزیر عراق و رئیس جمهور روسیه در تماس تلفنی در مورد معامله تسلیحاتی گفتوگو كردند.
۱۳۹۱/۱۱/۱۱

