به گزارش نما به نقل از فارس، حسن ابوالقاسمی امشب در آیین گشایش پروژههای خدماتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند اظهار داشت: امروز دانشگاه شهید بهشتی، بزرگترین دانشگاه پزشکی کشور از نظر جمعیت زیرپوشش است.
وی ادامه داد: در حال حاضر، این مرکز علمی، جمعیتی نزدیک به 10 میلیون نفر را زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی خود قرار داده است.
ابوالقاسمی اضافه کرد: وظیفه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تأمین و تضمین سلامت همه جانبه جامعه مردم بوده و در این مسیر، امکانات و اعتبارات دولتی را به خوبی به کار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: از جمله مصادیق دستیابی به چنین توفیقاتی را میتوان در شهرستان دماوند مشاهده کرد.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان «سوم شعبان» شهرستان دماوند که با یاری خیران از تجهیزات بهتری برخوردار شده، داری نزدیک به 35 نیروی انسانی مقیم در این خطه است.
ابوالقاسمی بیان کرد: در ماهها و هفته های گذشته، دو وزیر جان خود را بعد از عنایت خداوند متعال از همین بیمارستان پس گرفته اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: وزیر کنونی راه و شهرسازی و یکی از وزرای اسبق کشور به واسطه خدمات پزشکی بیمارستان سوم شعبان دماوند نجات یافتند.
وی ادامه داد: وجود و عرضه چنین خدماتی ناشی از روح همکاری بین مسئولان و خیران است و بدون تردید دولت به تنهایی قادر به ایجاد امکاناتی در این سطح نبود.
ابوالقاسمی ابراز کرد: طبیعی است که حضور مردم در میدان عمل و تقبّل بخشی از هزینه های بهداشتی و درمانی، موجبات راهاندازی بیمارستانی آبرومند را در دماوند فراهم ساخته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان افزود: البته در این بین نباید از مدیریت مدیران زبده غافل شد؛ اگر خیری برای هزینهکرد در مجموعه و منطقهای اقدام میکند، باید تمهیدات ابتدایی این پروسه را در مدیریتهای مناسب مسئولان امر جستوجو کرد.
نجات جان دو وزیر در بیمارستان دماوند
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به عملكرد بیمارستان «سوم شعبان» دماوند گفت: در ماهها و هفته های گذشته، دو وزیر جان خود را بعد از عنایت خداوند متعال از همین بیمارستان پس گرفته اند.
۱۳۹۱/۱۱/۱۷