نسخه چاپی

آيت الله ممدوحي در گفتگو با جهان:

توبه لفظی اصلاح طلبان كافی نیست

عکس خبري -توبه لفظي اصلاح طلبان کافي نيست

عضو مجلس خبرگان رهبری در مورد بازگشت اصلاح طلیان به صحنه سیاسی كشور تاكید كرد: توبه اینها كافی نیست اینها به كشور خیلی زیان زدند اینها باید به دامن تبعیت از رهبری برگردند البته توبه لفظی هم كافی نیست باید مردم این را لمس كنند.

به گزارش نما، آیت الله حسن ممدوحی عضو مجلس خبرگان رهبري و عضو جامعه مدرسين حوزه علمیه قم است. وی از جمله شاگردان علامه طباطبایی، آیت الله گلپایگانی و علامه حسن زاده آملی به شمار می آید.

این استاد حوزه علمیه قم معتقد است که اصلح طلبان برای بازگشت به صحنه سیاسی کشور باید توبه عملی کنند و به دامن رهبری برگردند.

مشروح گفت وگوي جهان با آيت الله حسن ممدوحي به شرح زير است:

اخيرا برخي بزرگان از جمله حضرتعالي در مورد فتنه هاي آينده صحبت كرديد مشخصات اين فتنه چيست و چه زماني رخ مي دهد؟

معمولا فتنه گران مي گردند در وقت معيني كه بتوانند بهتر اثرگذار باشند كارهايشان را مي كنند مثل مگسي كه مي گردد جاي زخم را پيدا بكند رويش بنشيند اينها هم در صدد هستند مي خواهند لحظاتي را كه براي آنها تاثيرش بيشتر است انتخاب مي كنند. يكي از آن لحظات انتخابات است. در همين انتخابات اينها توانشان را مي گذارند. اين وظيفه رسانه هاست كه مردم را آگاه كنند زياد صحبت كنند نگذارند گلاه گشاد بر سر مردم برود كما اينكه مردم فهميدند كه دوره اي كه مشاركتي ها روي آمدند مردم به طرف آنها نرفتند.

وظيفه ملت در مقابل فتنه هاي آينده چيست؟

هوشياري و وحدت. هوشياري و وحدت دو كلمه است و اينها لازم و ملزوم هم هستند. هوشياري رهبر معظم انقلاب بود كه از فتنه سال 88 عبور كرديم و وحدت مردم بود كه نظام از چنين فتنه هايي عبور كرد.

با توجه به نزديك شدن به فضاي انتخابات رياست جمهوري مجددا اين سووال مطرح مي شود كه آيا در انتخابات باید به گزينه اصلح راي داد يا صالح مقبول؟ به عبارتي بین گزينه اصلح و صالح مقبول به چه كسي راي داد؟

گزينه صالح كه نباشد به درد نمي خورد گزينه مردم بايد صالح باشد و در انتخاب گزينه صالح تحقيق كرد و به رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب توجه كرد.

در چه شرايطي وحدت براي سياسيون و گروه هاي سياسي لازم است آيا در انتخابات پيش رو اگر خطر فتنه و انحراف احساس نشود اصولگرايان مي توانند با كانديداهاي متعدد وارد عرصه رقابت بشوند؟

اگر كانديداها متعدد باشند ممكن است راي اصولگرايان، الهي‌يون و خدايي‌ها بشكند و آنها حواس‌شان جمع باشد كه روي يك نفر يا دو نفر متمركز بشوند.
اگر يك مرتبه 10 نفر به صحنه بيايد راي اصولگرايان به 10 نفر تقسيم مي شود برخي ها هم كه مي دانم راي نمي آورند بي خودي مي آيند و دخالت مي كنند.

برخي معتقد هستند وحدت موضوعيت ندارد آيا شما با اين نظر موافق هستيد؟

وحدت يعني شكنندگي يعني شكستن يعني نابود كردن. كساني كه با وحدت مي آيند پلوراليسم هستند و به ما اين دستورات را مي دهند اما خودشان اين جوري نيستند خودشان وقتي مي خواهند عليه ملت قيام كنند به وحدت مي رسند.

با توجه به توصيه هاي رهبري به كانديداها به نظر شما چه كساني بايد و چه كساني نبايد كانديدا رياست جمهوري شوند؟

رهبر معظم انقلاب اسلامي در اين باره حرف خيلي خوبي زده است رياست جمهوري يك مسووليت سنگين و بسيار مشكل و همه جانبه است. رييس جمهوري بايد همه شرايط كشور را تحت نظر داشته باشد. آداب و رسوم و شرايط اينها را بشناسد و خصوصيات و فرهنگ مختلف مردم را بشناسد شرايط و رابطه با خارج از كشور را بفهمد خط شناس و دقيق باشد آنچنان زيرك باشد كه حيله هاي دشمن را بشناسد تا كلاه سرشان نگذارند. از نقشه هاي شوم دشمنان آگاه باشد كار خيلي مشكلي است هر كسي نبايد دخالت كند مردم هم بايد اين شرايط را دقيق بشناسند مي خواهند راي بدهند به كانديداي اصلح راي بدهند.

برخي معتقد هستند كه اصلاح طلبان براي ورود به عرصه انتخابات بايد توبه كنند در مقابل سران اصلاحات اين سوول را مطرح مي كنند كه از چه بايد توبه كنيم به نظر شما آيا اصلاح طلبان بايد توبه كنند از چه بايد توبه كنند شرط بازگشت آنها به عرصه سياسي كشور چيست؟

توبه اينها كافي نيست اينها به كشور خيلي زيان زدند اينها بايد به دامن تبعيت از رهبري برگردند البته توبه لفظي هم كافي نيست بايد مردم اين را لمس كنند.

برخي هم معتقد هستند ساكتين فتنه حق كانديداتوري در انتخابات را دارند نظر شما چيست بايد چه رفتاري را در مقابل ساكتين فتنه داشته باشيم؟

ساكتين فرق دارند برخي ها ساكت هستند و با آنها موافق هستند برخي ساكت هستند اما موافق نيستند و نحوه برخورد را قبول ندانستند اينها با هم فرق دارند بايد ببينيم اين ساكتين چه كساني هستند.

۱۳۹۱/۱۱/۱۸

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...