نسخه چاپی

هنیه:اجازه اسكان فلسطینیان در سینا را نمی دهیم

نخست‌وزیر دولت منتخب فلسطین بار دیگر بر مخالفت با اسكان فلسطینیان در هر كشور دیگری تاكید و اعلام كرد هیچ جایگزینی برای سرزمین فلسطین نیست.

به گزارش نما، فارس به نقل از سما نوشت: «اسماعیل هنیه» طی سخنانی در خطبه‌های نماز جمعه در مسجدی در غرب غزه گفت: آنگونه که برخی رسانه‌ها تبلیغ می‌کنند و مدعی هستند که اهالی نوار غزه به دنبال مکانی در سینا برای اسکان هستند، اسکان فلسطینیان در لبنان، سوریه، اردن و سینا در کار نخواهد بود و نخستین کسی که طرح اسکان فلسطینیان در سینا در سال 1954 را ساقط کرد، ملت فلسطین بود.

وی اظهار داشت: نه در سینا و نه در غیر سینا اسکانی در کار نخواهد بود و سینا سرزمین مصر است.

هنیه تصریح کرد: ما با حملات متوالی سیاسی، اقتصادی، نظامی و رسانه‌ای با هدف دست کشیدن از سرزمین خود مواجه هستیم و اظهارات «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا در سفر اخیر به سرزمین اشغالی درباره اسرائیل و جستجوی جایگاه رژیم اشغالگر در سایه تغییر و تحولات بزرگ در منطقه، آخرین أن نبود.

نخست‌وزیر دولت منتخب فلسطین نسبت به گرفتار شدن تشکیلات خودگردان در دام سیاست‌های آمریکا و اسرائیل به خاطر پول و کمک‌های مالی هشدار داد.

وی بر تمایل دولت متبوع خود بر تحقق آشتی و ارائه امتیازاتی که به اصول ملت فلسطین لطمه نمی‌زند، تاکید کرد.

۱۳۹۲/۱/۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...