نسخه چاپی

نامه سه تشكل دانشجویی به رئیس‌جمهور

عکس خبري -نامه سه تشکل دانشجويي به رئيس‌جمهور

سه تشكل دانشجویی درباره نامه رئیس‌جمهور مبنی بر تغییر روسای چند دانشگاه بزرگ كشور تاكید كردند: ایجاد بی‌ثباتی در مدیریت دانشگاه‌های بزرگ كشور، خصوصاً در این برهه زمانی خیانت به كشور است.

به گزارش نما به نقل از دانشجو، سه تشکل دانشجویی درباره دستور اخیر رئیس جمهور برای تغییر روسای دانشگاه های تهران و تربیت مدرس نامه ای را منتشر کردند که متن آن به شرح زیر است:

بسمه تعالی


نامه اتحادیه های بزرگ دانشجویی به رئیس جمهور درباره دستور اخیر برای تغییر روسای دانشگاه های تهران و تربیت مدرس


ریاست محترم جمهور


سلام علیکم


در روزهای انتهایی سال 1391 و درست در زمان تعطیلی دانشگاه ها، نامه ای در رسانه ها(بر خلاف عُرف مرسوم) منتشر شد که در آن دستور حضرتعالی به وزیر علوم برای برکناری روسای دانشگاه های تهران، تربیت مدرس آمده بود. برای دانشجویان این مسئله سئوال است که چرا در این مقطع زمانی و چند ماه مانده به انتخابات به فکر سیاست زدگی و آزادی بیان در دانشگاه ها افتاده اید؟! پس از عزل افراد مذکور روسای بعدی که حتما مطلوب حضرتعالی هستند قرار است چه کارویژه ای را در چنده ماه باقی مانده از عمر دولت شما انجام دهند؟ قرار است چه رشد علمی و فرهنگی در «این چند ماه» اتفاق بیفتد که مسئولین فعلی از انجام آن ناتوان هستند؟ آیا این اقدام یک قطعه از پازل حاشیه سازی های«حلقه حاشیه ساز درون دولت» در چند ماهه اخیر نیست؟



جناب آقای احمدی نژاد!


شواهد امر نشان می دهد که وزیر علوم تصمیمی برای جابجایی روسای مذکور درنامه ندارد. و اما رسانه ای کردن نامه پس از مخالفت وزیر با تغییر روسا، نشان از سناریوی احتمالی درباره تغییری دیگر در کابینه دولت دهم دارد. در این باره باید گفت هرچند ممکن است انتقاداتی از نگاه جنبش دانشجویی به عملکرد وزیر فعلی علوم وارد باشد، لیکن او را جزء انقلابی ترین وزاری کابینه می دانیم، در وزات علوم دولت دهم اقدامات بزرگ انقلابی صورت گرفت که حتی در دولت نهم نیز سخن از آنها به میان نیامد یا در حد «سخن گفتن» ماند. اقداماتی انقلابی که آرزوی دیرینه جریان ارزشی دانشگاه ها بود، اما گویا شما «نام دیگری» را برای این اقدامات برگزیده اید. نامی که یادآور اتهام های جریان فتنه گر به عناصر ارزشی درون دانشگاه ها است.


رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی!


دکتر رهبر در دوره ریاست خود بر دانشگاه تهران همانند بسیاری از مسئولین دیگر نقاط قوت و نقاط ضعفی داشته است، که به نظر ما نقاط قوت آن نمی تواند بر نقاط ضعف آن بچربد، از مهمترین نقاط قوت عملکرد وی مبارزه با عوامل فتنه گر درون دانشگاه پس از سال 88 و مبازره با برخی انحصار گرایی های علمی درون این دانشگاه بود و از جمله نقاط ضعف مدیریت او می توان به کمیته انضباطی کشاندن دانشجویان انقلابی، عدم همکاری موثر با تشکل‌های ارزشی دانشگاه، عدم شایسته سالاری در انتصاب ها، راه اندازی پردیس های پولی و به تبع آن گسترش بی عدالتی در آموزش عالی، تعلل در صدور مجوز برنامه های انقلابی تشکل ها و خیلی موارد دیگر اشاره کرد.


اما دکتر رنجبر در ارزیابی جنبش دانشجویی از عملکرد روسای دانشگاه ها، نمره ای بالاتر و قابل قبول تری می گیرد، در دوره ریاست دکتر رنجبر بر دانشگاه تربیت مدرس این دانشگاه توانست موفقیت های چشمگیری را در عرصه علمی بدست آورد و همچنین دکتر رنجبر تعامل مناسبی با تشکل های دانشجویی این دانشگاه داشته است. نگرانی ما آن است که علت دستور رئیس محترم جمهور برای تغییر ریاست دانشگاه تربیت مدرس ناشی از عدم امکان تحصیل آقای مشایی در این دانشگاه باشد.


ریاست محترم جمهور!


چرا در این مقطع زمانی و چند ماه مانده به انتخابات به فکر سیاست زدگی و آزادی بیان در دانشگاه ها افتاده اید؟! جنبش دانشجویی به نمایندگی از ده ها هزار دانشجو به مسئولین امر تذکر می دهد که ایجاد بی ثباتی در مدیریت دانشگاه های بزرگ کشور که همواره چشم طمع فتنه گران و آشوب طلبان به آن ها بوده است، در ماه های پیشرو و نزدیک به حماسه سیاسی بزرگ انتخابات خلاف تدبیر است، و به گفته رهبر انقلاب اختلاف افکنی خصوصا دراین برهه زمانی خیانت به کشور است.


درپایان اتحادیه های دانشجویی به نمایندگی از ده ها هزار دانشجوی دانشگاه های سراسر کشور، مخالفت خود را با تغییر روسای دانشگاه های مذکور «در این مقطع زمانی» اعلام می داریم.


والسلام علی من اتبع الهدی


17/1/92


جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور


انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه های سراسر کشور


بسیج دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور

۱۳۹۲/۱/۱۷

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...