نسخه چاپی

تحریم های پیشنهادی جدید كنگره آمریكا علیه ایران

كنگره آمریكا در پی عدم حصول توافق مشخص در مذاكرات آلماتی ۲ در صدد است با اعمال تحریم‌های شدید‌تر اقتصادی علیه ایران، فشار بر جمهوری اسلامی ایران را درباره برنامه هسته‌ای كشور تشدید كند. برخی از سناتورهای آمریكایی نیز پیشنهاد اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران را به كنگره این كشور داده‌اند.

به گزارش نما، تابناک به نقل از خبرگزاری بلومبرگ، نسخه‌ای از پیش‌نویس طرح جدید تحریم‌های اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران را که روز گذشته در سنای آمریکا مطرح شد‌، منتشر کرده است؛ این پیش نویس که بر پایه تحریم‌های سابق طراحی شده، بخش دیگری از فشارهای اقتصادی علیه ایران را نیز در بر دارد.

نکته جالب در ‌این پیش‌نویس آن است که این طرح پیشنهادی، موضوعات سیاسی از جمله رعایت حقوق بشر و آزادی زندانیان سیاسی و برگزاری انتخابات آزاد را نیز از جمله پیش‌شرط‌های خروج نهادهای وابسته به دولت از تحریم آمریکا اعلام کرده است. در این باره، «مارک دوبویتز» گفته است: صبر و طاقت کنگره آمریکا در حال لبریز شدن است.قرار است این تحریم‌های جدید، فشار اقتصادی بر ایران را تا اندازه بسیاری ‌افزایش دهد و تحریم را به یک تحریم تمام عیار تجاری و مالی تبدیل کند.

بر اساس ‌پیش‌نویس طرح تحریم‌های جدید، اقدامات جدید تحریمی، افزون بر تحریم‌های سابق، قرار است، اقدام به مجازات شرکتهایی کنند که‌ نفت‌کش‌های ایرانی را بیمه می‌کنند.بنا بر این طرح، ریاست جمهوری آمریکا، ملزم به ارائه گزارش‌های دوره‌ای شصت روزه از تأثیر تحریم‌ها بر منابع ارزی ایران و برآوردی از زمان به بحران رسیدن تراز پرداخت‌های ایران برای ناکارآمدی اقتصاد کشور شده است.همچنین این تحریم‌های جدید، قرار است ‌متمرکز و با ‌اختیارات ریاست جمهوری آمریکا، بر ‌کاهش منابع ارزی کشور به ویژه یورو و همچنین جلوگیری از ایران برای استفاده از دیگر ذخایر ارزی در خارج از کشور و تبادل آن‌ها معطوف شود.

بر پایه این طرح، قرار است، تحریم‌های اقتصادی و تجاری آمریکا در دور جدید به سمتی هدایت شود که ایران به تدریج در یک انزوای اقتصادی و تجاری قرار گیرد. همچنین موضوع تحریم تسلیحاتی ایران و سوریه و سودان به شکل دو فاکتو از دیگر مواردی است که در این طرح پیش نویس به کنگره آمریکا پیشنهاد شده است.این گزارش در ادامه می‌افزاید: این طرح پیش‌نویس، دیروز تقدیم کنگره شده ‌و برای تبدیل شدن به قانون، نیازمند گذشتن از تصویب سنا و رسیدن به امضای رئیس جمهور آمریکاست.

۱۳۹۲/۱/۲۰

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...