به گزارش نما به نقل از ایسنا، کامران باقری لنکرانی در نشستی دانشجویی در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به فضایل حضرت زهرا (س) گفت: لازم است که در تمامی تصمیمگیریها یک حجت بین خود و خدا داشته باشیم و همه حرکتهای اجتماعی و حضور سیاسی ما و موضعگیریهای ما باید برای عبادت باشد.
وی در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه "چه ویژگی موجب شد که کاندیدای ریاست جمهوری شوید"، به ذکر خاطرهای از ملاقات خود با مصباح یزدی بسنده کرد.
لنکرانی در برابر پرسش دیگری مبنی بر اینکه "چه برنامه مدونی برای بهبود اوضاع کشور دارید؟" پاسخ داد: یکی از معضلاتی که در برنامهریزی با آن روبرو هستیم ادبیات قدیمی برنامهریزی است؛ چون معضلاتی که امروز با آن روبرو هستیم نوعا مربوط به عواملی است که در گذشته به وجود آمده است.
وزیر اسبق بهداشت دولت نهم گفت: اگر نگاهمان فقط به حل مسائل امروز باشد، در واقع داریم مسائل و مشکلات دیروز را در زمان حال حل کنیم و این یک رویکرد غلط است. رویکرد صحیح این است که ما در برنامهریزیها نگاه به آینده داشته باشیم و در این نگاه به آینده هم معضلات آینده را بفهمیم هم فرصتهای آینده را و نگاه چشماندازی برای حرکت رو به جلو داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه "بخشی از برنامهریزیهای اقتصادی که امروز انجام میشود در واقع برنامهای برای حل مشکلات گذشته است"، اظهار کرد: یک جمع حدودا چهل نفری را برای برنامهریزی در دولت یازدهم منصوب کردم که گزارش کار این گروه را خدمت آیتالله مصباح یزدی دادیم تا ویرایشهای اولیه را ایشان انجام دهند. تلاش این جمع بر این بود که با توجه به وجود امکانات موجود به معضلات بپردازند و سعی بر این بود که به کلیگویی نپردازیم.
سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به این پرسش که "نظر شما در رابطه با هدفمندی یارانهها چیست و آیا آن را ادامه میدهید؟" گفت: پرداخت مستقیم نقدینگی به مردم با توجه به تجربه موفق و غیرموفقی که داشته است باید به نوع مناسبش ادامه پیدا کند. تجربه موفق آن، مربوط واریز نقدینگی به دهکهای پایین جامعه است و نقطه ضعف این طرح این بوده که برای برخی از مردم هیچ فایدهای نداشته است و با بوجود آوردن تورم آثار منفی در بر داشته که با تغییراتی در این طرح آن را ادامه خواهیم داد.
باقری لنکرانی به پرسش یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه "آیا شما در کارها فقط تاکید بر تعهد دارید و برای تخصص اهمیت کمتری قائل هستید یا خیر؟" پاسخ داد: روزگار تقابل تعهد و تخصص به پایان رسیده است. من حدود 31 سال از عمرم را در دانشگاه گذراندهام و اکنون دوگانگی بین این دو مساله وجود ندارد و این دوگانگی فقط مربوط به دو سال اول انقلاب بود که نیروهای متعهد در جبههها حضور داشتند و اکنون اگر دوگانگی هم وجود داشته باشد در نگاه سکولار و غیرسکولار است.
وی در پایان در پاسخ به پرسش یکی دیگر از دانشجویان مبنی بر اینکه "نظر شما در مورد احمدینژاد سال 84 با احمدینژاد فعلی چیست؟" ابراز عقیده کرد: آقای احمدینژاد مثل همه ما انسانی با نقاط مثبت و منفی است. نظرم در مورد ایشان این است که نقاط مثبتی که من از ایشان در سال 84 میشناختم خیلی بیشتر از نقاط مثبتی است که ایشان در این زمان دارند و به همین مقدار بسنده میکنم.
لنكرانی:احمدی نژاد در سال 84 مثبتتر از الان بود
سخنگوی جبهه پایداری گفت: یك جمع حدودا چهل نفری را برای برنامهریزی در دولت یازدهم منصوب كردهام كه گزارش كار این گروه را خدمت آیتالله مصباح یزدی دادیم تا ویرایشهای اولیه را ایشان انجام دهند.
۱۳۹۲/۱/۲۵