برخي جريانات خاص سياسي اين روزها ميگويند هاشمي و خاتمي سياسيوني هستند كه كانديداتوري شان ميتواند به تحقق حماسه سياسي منجر شود! در واكنش به اين فضاسازي عماد افروغ در گفتوگو با «قانون» با انتقاد از اينگونه موضعگيريهاي بيمبنا، تحقق حماسه سياسي و مشاركت حداكثري را وابسته به حضوراشخاص نميداند و معتقد است كه انتخابات قائم به شخص نيست.
او شخص محوري را ترجماني از ديكتاتوري خواند و گفت: «در دموكراسي شخص ملاك نيست، در اسلام هم شخص ملاك نبوده و تاريخ اسلام اين را نشان ميدهد.» وي اضافه كرد: «انقلاب اسلاميآمد كه جاي شاهنشاهي را بگيرد. قبلا هويت با شاه تعريف ميشد اما با انقلاب اسلاميقرار شد هويت با اصول اسلاميتعريف شود.»
افروغ يكي از مشكلات اساسي را شخصي نگاه كردن به اين مقوله و ديد جرياني نداشتن دانست و افزود:«شخصي نگاه كردن چه با مارك و نقاب شاهنشاهي و استبدادي و حتي ديني و چه با مارك دموكراسي، مردود است.» افروغ در ادامه، كانديدا شدن را حق هركسي كه ملتزم به گفتمان انقلاب و قانون اساسي است، دانست و اضافه كرد:«چون جامعه ما قطبي نيست، اگر حضور حداكثري را ميخواهيم بايد اجازه ورود كانديداهاي متكثر داده شود.
ما صفر و يك سياسي و اقتصادي نيستيم. ما جامعه طيفي هستيم و در اين جامعه جريانات سياسي متنوعي وجود دارد. تمام اقشار بايد بهراحتي بتوانند كانديداي خود را عرضه كنند و ناظران هم با سعه صدر با آنها برخورد كنند تا شاهد حضور حداكثري مردم باشيم.»
شخص محوری یعنی «دیكتاتوری»
برخی جریانات خاص سیاسی این روزها میگویند هاشمی و خاتمی سیاسیونی هستند كه كاندیداتوری شان میتواند به تحقق حماسه سیاسی منجر شود! در واكنش به این فضاسازی عماد افروغ در گفتوگو با «قانون» با انتقاد از اینگونه موضعگیریهای بیمبنا، تحقق حماسه سیاسی و مشاركت حداكثری را وابسته به حضوراشخاص نمیداند و معتقد است كه انتخابات قائم به شخص نیست.
۱۳۹۲/۲/۲