به گزارش نما به نقل از مهر، منوچهر متکی سه شنبه شب در نشستی که با عنوان گفتمان اصولگریان و حماسه سیاسی در مسجد جامع مهاباد برگزار شد با بیان اینکه بعد از یک مطالعات طولانی و با بررسی مشکلات اقتصادی کشور حضور در بحث ریاست جمهوری را به صورت جدی مورد بررسی قرار دادم افزود: لذا تصمیم من برای ورود به انتخابات یک تصمیم جدی است، نه تصمیم شخصی و نه بازی سیاسی، چرا که عزم برای حل این مشکلات را اساسی می دانم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تا یکی دوهفته آینده کاندیدای مورد نظر ائتلاف پنج نفره براساس نظرسنجی های مردمی و میزان مقبولیت مشخص خواهد شد اظهار داشت: اگر در این نظرسنجی ها در راس این این ائتلاف قرار گرفته باشم تا آخر و تا جایی که مردم حمایت کنند ادامه خواهم داد.
متکی تاکید کرد: در صورت انتخاب بنده در راس ائتلاف پنج نفره بر اساس نظرسنجی و مقبولیت مردمی به نفع هیچ کس کنار نمی روم و تا آخر ادامه می دهم.
عده ای می خواهند مردم در انتخابات حضور نداشته باشند
وی در ادامه با بیان اینکه عده ای می خواهند مردم در صحنه انتخابات حضور نداشته باشند و با بیان مشکلات می خواهند به این امر جامه عمل بپوشانند گفت: در چنین شرایطی است که رهبر معظم انقلاب فرمودند باید حماسه سیاسی خلق کرد.
متکی با اشاره به اینکه ملت ایران در انتخاب خود آزاد هستند، گفت: چندین دوره انتخاب ریاست جمهوری و انتخاب افرادی با گرایش و جریان های فکری مختلف از سوی مردم نشان می دهد جریان انتخابات در جمهوری اسلامی ایران کاملا آزاد است.
کاندیدای احتمالی دوره یازدهم ریاست جمهوری استقلال سیاسی در کشور را از بزرگترین هدیه های انقلاب اسلامی به مردم ایران عنوان کرد و افزود: هم اکنون ملت ایران برای خود تصمیم گرفته و تابع هیچ جریان و دولت خاصی نیست.
متکی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: برگزاری انتخابات در هر کشوری نشانه دموکراسی در آن کشور است زیرا حق تعیین سرنوشت و حاکمیت را به مردم می دهد.
اگر انتخاب نکنیم برایمان انتخاب می کنند
وی ادامه داد: در حماسه سیاسی یکی محورهایی از که باید به آن تاکید کرد حق انتخاب است باید آن را پاس داشت و به این امر توجه داشت اگر انتخاب نکنیم برایمان انتخاب می کنند.
متکی اظهار داشت: اگر در شرایطی خاص دشمنی ها و توطئه هایی طراحی شود وظیفه مردم این است که همه با حضور گسترده در انتخابات رشرکت کنند تا ضمن دفاع از حق خود توطئه ها را خنثی کنند که این امر موجب خلق حماسه سیاسی می شود.
وی همچنین با اعلام اینکه یکی از مهمترین انتقادهایی که بر دولت پیشین دارم عدم توجه جدی به مقوله تولید است ادامه داد: در عرصه تولید ناموفق عمل شده چون اقتصاد را به مردم نسپردند.
وی به رهنمودهای مقام معظم رهبری در مورد مردمی کردن اقتصاد اشاره کرد و اظهارداشت: در حال حاضر در برخی کشورها 80 درصد اقتصاد در دست مردم و بخش خصوصی است اما این میزان در کشور ما تنها به 20 درصد می رسد.
متکی با اشاره به بالا بودن میزان نقدینگی در کشور افزود: میزان نقدینگی در ابتدای دولت نهم 60هزار میلیارد تومان بود این میزان در حال حاضر به 560 میلیارد تومان رسیده که به عنوان معضل برای اقتصاد کشور تبدیل شده است.
وی در ادامه به اقدامات ارزنده دولت نهم و دهم در کشور به ویژه در بخش عمرانی اشاره کرد و یادآور شد: اما با وجود این اقدامات مثبت در بخشی اقتصاد که به تولید ثروت در جامعه و افزایش درآمد ملی که موجب ارتقای سطح زندگی مردم می شود توجه چندانی نشده است.
اقتصاد را نمی توان به شیوه دستوری اداره کرد
متکی تاکید کرد: باید توجه داشت که اقتصاد یک علم و فن بوده و نمی توان به شیوه دستوری آن را اداره کرد.
وی با اشاره به اینکه هنگام قضاوت عملکرد دولت های پیشین باید منصف بود و نقاط قوت را بیان و نقاط ضعف را نیز آسیب شناسی کرد گفت: در طول فعالیت دولت نهم ودهم ظرفیت تولید برق در کشور از 30 هزار مگاوات به 66 هزار مگاوات رسیده است که این امر بی سابقه بوده است.
متكی:انتخاب نكنیم برایمان انتخاب میكنند
كاندیدای احتمالی ریاست جمهوری با اشاره به اینكه ورود من به انتخابات یك تصمیم جدی است، نه تصمیم شخصی و بازی سیاسی، ضرورت شركت در انتخابات را یادآور شد و تأكید كرد: اگر انتخاب نكنیم برایمان انتخاب می كنند.
۱۳۹۲/۲/۴