با درايت و دورانديشي رهبر فرزانه انقلاب اسلامي، سال 92، سال «حماسه سياسي و حماسه اقتصادي» نام گذاري شد و معظم له، انتخابات را مظهر حماسه سياسي ناميدند. نام گذاري سال 92 به عنوان سال حماسه آفريني در دو حوزه سياسي و اقتصادي براي ملتي كه34 سال حماسه آفرين بوده، از اهميت سال جاري حكايت مي كند. بر همين اساس مي توان گفت، انتخابات 24 خرداد، از مهم ترين رويدادهاي سياسي دوران پس از انقلاب اسلامي خواهد بود. انتخاباتي كه براي دشمنان به لحاظ كمي و كيفي مهم باشد، به طريق اولي براي ملت ايران، يك انتخابات سرنوشت ساز و تعيين كننده خواهد بود. ملت ايران بايد با خلق حماسه سياسي در عرصه انتخاباتي كه دشمن تمام توان خود را بر آن متمركز كرده، علاوه بر به نمايش گذاشتن اقتدار مردمي نظام اسلامي، همبستگي ملي و عزم و اراده ملي براي برداشتن گام هاي بلند جهت حركت رو به جلو، بسترها و زمينه هاي خلق حماسه اقتصادي را فراهم كند. هر ايراني متعهد نسبت به سرنوشت كشور و انقلاب، بايد در خلق اين حماسه سياسي نقش آفريني كند. از اين رو، سوال اين است كه براي خلق حماسه سياسي چه بايد كرد؟
با استناد به مجموعه فرمايشات رهبر معظم انقلاب اسلامي در خصوص انتخابات و به ويژه بيانات نوروزي در جوار بارگاه ملكوتي ثامن الحجج علي بن موسي الرضا(عليه السلام)، مي توان چهار كليدواژه مشاركت گسترده، سلامت، امنيت و نتيجه مطلوب را، نشانه هاي يك انتخابات حماسي دانست. براي خلق اين حماسه در عرصه انتخابات، مسير هموار نيست، زيرا دشمنان اين ملت و تمامي جريان هاي ضد انقلابي و معاند همسو با دشمنان خارجي، تلاش مي كنند تا انتخاباتي با ويژگي هاي مذكور در ايران برگزار نشود. بنابراين با فهم دقيق اين كليدواژه ها، مي توان وظايف خود در سه مقطع پيش، هنگام و پس از انتخابات را تشخيص داد و بهنگام به آن عمل كرد. در خصوص اين چهار كليدواژه بايد دانست:
1- مشاركت گسترده
حضور گسترده و فراگير مردم همراه با شور و نشاط انقلابي در انتخابات، از پويايي جامعه ايراني، علاقه مندي مردم به سرنوشت خويش، وحدت و انسجام ملي و پيوند محكم ملت با نظام حكايت مي كند. هرچه حضور مردم در انتخابات بيشتر باشد، شكست دشمنان آشكارتر خواهد بود، زيرا دشمنان تلاش مي كنند با سياه نمايي، ايجاد يأس و نااميدي در مردم و تيره و تار نشان دادن آينده، مانع حضور گسترده مردم در پاي صندوق هاي رأي شوند. دشمنان مي خواهند با كاهش مشاركت در انتخابات از نظام اسلامي مشروعيت زدايي كرده و فشارهاي خود را بر جمهوري اسلامي افزايش دهند. بنابراين مشاركت گسترده در اين انتخابات، توطئه هاي آينده دشمنان را خنثي و آنان را نسبت به تأثير فشارهاي شان بر ملت ايران نااميد مي سازد.
2- سلامت انتخابات از منظر عموم مردم
انتخابات در ايران با سازوكارهايي كه دارد، از سالم ترين انتخابات جهان است. دشمنان تلاش مي كنند سلامت انتخابات در ايران را مخدوش ساخته و از اين طريق، زمينه هاي تحريكات اجتماعي عليه انتخابات را فراهم سازند. در سال 1388 با كليدواژه هاي «ضرورت صيانت از آرا» و «تقلب» سلامت انتخابات را در اذهان بخشي از جامعه مخدوش ساخته و همين امر موجبات پديد آمدن فتنه 88 را فراهم ساخت. اكنون دشمنان خارجي، ضد انقلاب همسو با دشمنان و برخي از گروه هاي سياسي با رويكردهاي معطوف به قدرت گرايي با هر قيمت، با كليدواژه «انتخابات آزاد» سلامت انتخابات را زير سوال مي برند.در اين موضوع، وظيفه سنگيني بر دوش مسئولان، جريان هاي سياسي و آحاد مردم است تا از سلامت انتخابات مراقبت كرده و توطئه دشمنان مبني بر مخدوش ساختن سلامت انتخابات را خنثي كنند.
3- امنيت انتخابات
ثبات و آرامش ايران، براي دشمنان بسيار آزاردهنده است و آنان تلاش مي كنند به هر قيمت، اين ثبات و آرامش را بر هم بزنند. غربي ها و به ويژه آمريكايي ها، با استفاده از شيوه هاي نوين، براساس الگوي انقلاب هاي رنگي، ثبات و امنيت كشورهاي هدف را در مقطع انتخابات آن كشورها با چالش مواجه مي سازند. حوادث پس از انتخابات سال 88، بر همين اساس رخ داد و برخي از گروه هاي داخلي با بازي در جورچين دشمنان خارجي، ثبات و آرامش كشور را براي مدتي مخدوش ساختند. اكنون دشمنان در كمين نشسته اند تا بار ديگر امنيت كشور را در بستر انتخابات 92 برهم بزنند. به طور قطع، هوشمندي مردم و اقدامات صحيح و بهنگام دستگاه هاي متولي امنيت، توطئه دشمنان را خنثي خواهد كرد.
4- نتيجه مطلوب
چهارمين كليدواژه انتخابات حماسي، نتيجه مطلوب در انتخابات است. منتخب ملت اگر داراي دو ويژگي برجسته تعهد و كارآمدي باشد، مي تواند دولتي توانا براي پيشبرد كشور به سمت آرمان هاي انقلاب اسلامي و اهداف ملت ايران تشكيل دهد. دولت كارآمد و معتقد به ارزش هاي انقلاب اسلامي، مي تواند در جهت حل مشكلات كشور به ويژه در حوزه اقتصاد، گام هاي بلندي را بردارد و به پيشرفت كشور سرعت بخشد. نتيجه مطلوب در انتخابات 24 خرداد، آن است كه رئيس جمهور برآمده از آن، داراي نقاط قوت رئيس جمهور كنوني بوده و از اشكالات و ضعف هاي او مبرا باشد.
كلیدواژگانی برای خلق حماسه سیاسی
چهار كلیدواژه مشاركت گسترده، سلامت، امنیت و نتیجه مطلوب را، نشانه های یك انتخابات حماسی دانست. برای خلق این حماسه در عرصه انتخابات، مسیر هموار نیست، زیرا دشمنان این ملت و تمامی جریان های ضد انقلابی و معاند همسو با دشمنان خارجی، تلاش می كنند تا انتخاباتی با ویژگی های مذكور در ایران برگزار نشود. ...
۱۳۹۲/۲/۱۰