بسیج دانشجویی ۸ دانشگاه بزرگ تهران در مورد آنچه آن را مساله سوءاستفاده از بیت المال میخوانند بیانیهای منتشر کردند.
به گزارش نما؛ در ابتدای این بیانیه با استناد به یکی از فرمایشات مقام معظم رهبری آمده است: تاکید صریح رهبر انقلاب نشان میدهد که حماسه آنگاه محقق میشود که خود مردم در صحنه انتخابات حاضر شوند تا حضوری شوقآفرین و آگاهانه را رقم بزنند. این امر به طور طبیعی مستلزم یک رقابت سیاسی سالم میان سلایق گوناگون در چارچوب نظام اسلامی و قانون اساسی میباشد. از همین رو و با توجه به اعلام حضور گسترده سلایق گوناگون سیاسی جهت شرکت در انتخابات پیش رو تاکید بر سلامت رقابت سیاسی میان این افراد اهمیتی بیش از پیش میطلبد.
سلامت رقابت مبتنی بر سه پایه رعایت اخلاق اسلامی، قانونمداری و همچنین عدم اسراف، پرهیز از استفاده از منابع مالی شبههناک و یا خدای نکرده بیت المال در تبلیغات انتخاباتی میباشد.
در بخشهای دیگری از این بیانیه تصریح شده است: اما متاسفانه در صحنه واقعی رقابت، بسیاری از گروهها و جناحهای سیاسی خود را ملزم به رعایت هیچ کدام از این دو اصل نمیدانند.
در همین راستا بسیج دانشجویی، به عنوان صاحبخانه و دیدهبان ارزشهای انقلاب اسلامی وظیفه خود میبیند که با تشریح مصادیق این انحراف از اصول توسط جریانهای گوناگون سیاسی از همه مراجع قانونی برخورد شجاعانه، غیرجناحی و بدون مصلحت سنجیهای خودساخته را مطالبه نماید.
مدتی است که با تاسف فراوان مشاهده میشود که در بسیاری از همایشهای دولتی یک شخص خاص در کنار رییسجمهور محترم حاضر شده و قصد مطرح شدن با استفاده از بیتالمال و ظرفیتهای حقوقی مرتبط با جایگاه ریاست جمهوری را دارد. روزنامههای جریان موسوم به حامیان دولت که برخی از آنان نیز تازه تاسیس هستند در حالیکه از منابع بیت المال ارتزاق کرده، به طور مداوم در حال رپرتاژ خبری به نفع این شخص هستند و رسالت خود را تبیین افکار شخصی وی در حوزه های گوناگون قرار دادهاند. مگر این فرد چه جایگاهی دارد که همه امکانات رسانهای حامیان دولت باید در جهت ترویج وی بسیج شود؟!
این فرد هر که میخواهد باشد! آیا اقدامات اخیر رنگ و بوی زیادهخواهی و قدرت طلبی نمیدهد؟! حقیقتا بسیار متاسفیم که این اقدامات از سوی کسانی رخ میدهد که با شعار مقابله با همین رفتارها اعتماد و رای مردم را جلب کردند.
از طرف دیگر نیز باید تاکید کرد که تنها جریان حامیان دولت نیستند که مرتکب چنین خطاهایی شدهاند. خود یا طرفداران بسیاری از کاندیداهای دیگر نیز باید پاسخگوی سوءاستفادههای گاه و بیگاه خویش از بیتالمال باشند.حقیقتا برنامههای تبلیغاتی شهرداری تهران در یک شبکه ملی( آنهم به جز شبکه تهران)و یا برنامه اختصاصی برای فردی که در مظان کاندیداتوری است در یکی از پربینندهترین زمانهای صداوسیما (پیش از سال تحویل)به بهانههای واهی، آن هم چند ماه مانده به انتخابات چه توجیهی میتواند داشته باشد؟! و یا چرا رسانههای انقلابی و نهادهای نظارتی سوال نمیپرسند که چرا بیلبوردهای فرهنگی شهر تهران را با شعارهای انتخاباتی خاص خود پر کرده و بعد همایش انتخاباتی با همان نام برگزار میکنند؟! چرا رسانه منتسب به یک نهاد عمومی فرهنگی رپرتاژهای خبری ویژه برخی از این آقایان میکند؟
در جایی دیگر حضور در جلسات گوناگون انتخاباتی با عنوان سازمان بازرسی حقیقتا بابی نو در انتخابات ریاست جمهوری این دوره است. و یا به راستی چرا مسوول یک سازمان نظارتی به خود اجازه میدهد از رانت اطلاعاتی ناشی از مسوولیت خود استفاده انتخاباتی کند؟! انتشار و توزیع دفترچه تبلیغاتی پیش از ثبتنام و تایید شورای نگهبان مصداق تخلف انتخاباتی نیست؟! جالب اینجاست که این همه تلاش به ثبتنام در انتخابات هم منجر نمیشود. اینگونه اقدامات جای بررسی بیشتری از سوی مسوولین ارشد قوه قضائیه و تجدید نظر در صلاحیت چنین افرادی جهت احراز مسوولیتهای کلان نظارتی دارد.
دعوت یک عده کاندیدا به جلسه با رییس صداوسیما در حالی که شورای نگهبان هنوز کاندیداهای نهایی را مشخص نکرده چه معنایی دارد؟!
همچنین دادن هدایا و امکانات عجیب و غریب به افراد مختلف از صنوف مختلف در ایام انتخابات که توسط نهادها و ارگانهای مختلف و با عناوین گوناگون صورت میپذیرد باید زیر ذرهبین نهادهای مسوول قرار گیرد. چرا تلاش برای افتتاح زودهنگام برخی پروژه های عمرانی با تزریقات مالی مضاعف از سوی نهادهای اجرایی شهری و ملی در دستور کار قرار گرفته و احیانا برنامهریزی خاصی جهت افتتاح پروژه ها در روز های پایانی مانده به انتخابات و حضور مقابل دوربینهای رسانه ملی مشاهده میشود؟! آیا خدای ناکرده شائبه انحراف از حرمت تبذیر بیت المال به ذهن آحاد ملت متبادر نمیگردد؟ البته انشالله که اینطور نبوده و نیت اتمام کارهای ناتمام است.
مشخص نیست که ستادهای انتخاباتی از کدام منابع درآمدی به تامین هزینههای انتخاباتی میپردازند که بعضی از یک سال و نیم پیش ستادهای خود را در استانها راهاندازی کردهاند و بعضی دیگر تنها برای چندماه فعالیت افراد در ستادهایشان پیشنهادهای چند صد میلیونی به آنها میدهند؟ باید مشخص شود که اینها از کدام منبع مالی تغذیه میشوند که حاضر بوده به یک جوان بیست و چندساله حقوق ماهیانه هشت میلیونی بدهند؟! به راستی این منابع مالی از کجا آمده است و این ریخت و پاشها به چه نیتی صورت میپذیرد؟!
درپایان با دعوت همگان به رعایت تقوا در رقابت سیاسی، التزام عملی به قانون، عدم سوء استفاده از بیتالمال و بلکه تبلیغات کم هزینه در انتخابات، از تمامی کاندیداهای انتخاباتی میخواهیم که به صورت شفاف هزینههای انتخاباتی و منابع تامین آن را منتشر کنند. همچنین لازم میدانیم به تمامی کاندیداها هشدار دهیم که نه تنها چشمان تیزبین بسیج دانشجویی عملکرد این دوره نامزدهای انتخاباتی را زیر نظر دارد؛ بلکه حافظه تاریخی ما و ملت ایران رویهها و منش قدیمی دیگر آقایان مدعی را به خصوص آنهایی را که مدعیاند بنا به وظیفه انقلابی خود تمام آبروی خود را به صحنه آوردهاند!- فراموش نکرده است.
بسیج دانشجویی دانشگاههای امام صادق(ع)، صنعتی شریف، امیرکبیر، تهران، علم و صنعت، خواجه نصیرالدین طوسی، علامه طباطبایی، شهید بهشتی.
هشدا ر بسیج دانشجویی ۸ دانشگاه كشور به كاندیداها
در این بیانیه آمده: دعوت یك عده كاندیدا به جلسه با رییس صداوسیما در حالی كه شورای نگهبان هنوز كاندیداهای نهایی را مشخص نكرده چه معنایی دارد؟!
۱۳۹۲/۲/۲۳