گروه سیاسی نما :قالیباف دور پیش هم کاندیدای ریاست جمهوری بود اما در برابر محمود احمدی نژاد شکست خورد اما گویا این دور شانس بالاتری برای خود می پندارد.
انتخابات ریاست جمهوری 24 خردادماه سال جاری برگزار خواهد شد و قطعا برای انتخاب گزینه اصلح، شناختن مواضع کاندیداها از جمله ملاک های اصلی است؛ به همین جهت عمده موضع گیری های کاندیداها و این بار محمدباقر قالیباف را مطرح می کنیم:
مشکلات کشور: یک سیکل بسته مدیریتی برای چرخش قدرت در مسیر انجام کارها شاهدیم و روحیه خدمت و کار و تلاش به سمت شعارزدگی و شعارگرایی حرکت کرده است و اگر هم خدمت بوده، با منت و به دور از کرامت ملت انجام شده است. گاه قانونشکنیهایی رواج پیدا کرده و از مسیر اصلی خود خارج شدهایم و این موجب از دست رفتن قدرتها شده است. ما شاهدیم در شرایطی که مردم در سختی به سر میبرند، به جای اینکه دغدغه خدمت به مردم باشد، برخی موضوعات اختلافی و تنشهاست. ارائه برنامه از سوی کاندیداها به تنهایی کافی نیست و مردم باید سوابق اجرایی و کاری نامزدها را به دقت بررسی کنند. من هم مدعی هستم که خلف وعده نداشتهام. مردم سوابق من را به دقت بررسی کنند.
چالش عمده کشور: چالش ما در حوزه معیشت است، اما راه حل این مشكل به خاطر علم اقتصاد و علوم اقتصادی نیست، چیزی كه ما را به این نقطه رسانده مدیریت است.
راهکار حل مشکلات اقتصادی: شرایط اقتصادی را میتوان با دو سال کار و مدیریت خوب، درست کرد و من نسبت به این حرف متعهد هستم.
اولویت های اصلی: برای ایجاد یک تغییر جدی در سیکل بسته مدیریت کشور و سامان دادن به مشکلات و جایگزین کردن آرامش و ثبات در جامعه به جای تنش و اختلاف، جایگزین کردن محبت و برادری به جای کینهورزی و دشمنی و حرکت به سوی عملگرایی به جای شعار، رفتار صادقانه به مردم و توجه به قانون و جلوگیری از بیتدبیریها در این میدان پا گذاشتهام. آمدهام تا با کولهباری از تجربه تلاش کنیم بر قرارهایمان پایبند بمانیم. باید تلاش کنیم فضای کشور را از سیاستزدگی دور کنیم و با تکیه بر مدیریت جهادی در جهت رسیدن کشور به آرامش و پیشرفت حرکت کنیم. باید تلاش کنیم فضای کشور را از سیاستزدگی دور کنیم و با تکیه بر مدیریت جهادی در جهت رسیدن کشور به آرامش و پیشرفت حرکت کنیم.
برنامه: ارائه برنامه از سوی کاندیداها به تنهایی کافی نیست و مردم باید سوابق اجرایی و کاری نامزدها را به دقت بررسی کنند. من هم مدعی هستم که خلف وعده نداشتهام؛ مردم سوابق من را به دقت بررسی کنند. درست است که همه کاندیداها باید برنامه داشته باشند، ولی داشتن برنامه کافی نیست و برنامه زمانی اعتبار دارد که ضمانت اجرایی داشته باشد و ضمانت آن نیز سوابق اجرایی افراد در 30 سال گذشته است.
نقاط ضعف: منابع، امکانات و نیروی متخصص در کشور وجود دارد، ولی تصمیم گیری های غیرمنطقی و غیرکارشناسی است و سیاست زدگی در مجموعه حرکت های اقتصادی و اجتماعی این مشکلات را ایجاد کرده است.
حماسه سیاسی: تحقق حماسه سیاسی نیازمند یک حرکت و بررسی دقیق است؛ ملت باید برنامه ها و سوابق کاری کاندیداها با با دقت بررسی کنند و اینگونه است که حماسه سیاسی محقق می شود. طبیعتا حماسه سیاسی مقدم بر حماسه اقتصادی است. تا حماسه سیاسی محقق نشود حماسه اقتصادی هم محقق نخواهد شد. اولویت حماسه سیاسی است.
تورم: تورم امان مردم را بریده است؛ اما کنترل حجم نقدینگی با بهره گیری از سیاست های فعال وکارآمد پولي، سیاست های مالی و برقراری انضباط مالی در دولت، تأمین استقلال هرچه بیشتر بانک مرکزی از دولت، شناسایی و حذف زمینه های شکل گیری و افزایش انتظارات تورمی، حفظ ثبات در اتخاذ سیاست های اقتصادی و تجاری و توجه به آثار تورمی در تنظیم سیاست ها و همچنين بهبود نظام توزیع و ایجاد شبکه های توزیعی گسترده با کمترین واسطه میان تولیدکننده و مصرف کننده می توانددر کاهش اثرات آن موثر باشد.
پرونده هسته ای: بعضی اوقات حوزه دیپلماسی را با سیاست خارجی اشتباه می گیریم. سیاست خارجی همه ارکان نظام است و سیاست های کلان آن را مقام معظم رهبری مشخص می کند. آنجایی که در حوزه هسته ای به بحث عزت مربوط است در چارچوب قوانین پای آن هستیم و پیگیری می کنیم.
تایید یا رد صلاحیت: تابع نظر شورای نگهبان و قانون اساسی هستم و انشاءالله جزو آنهایی نیستم که اگر توفیق خدمت پیدا کنم بگویم قانون نقص دارد.
قانونمداری: اجرای قانونی اساسی مخصوصاً بخش قابل توجهی که از حقوق ملت در قانون اساسی نادیده گرفته شده مورد توجه قرار می دهم. در حوزه شخصی افراد مصمم هستم میثاق ملی خود را که قانون اساسی است از ابتدا اجرا کنم نه اینکه برای سال های آخر بگذارم و بگویم قانون نقص دارد.
بداخلاقی سیاسی: افرادی که این اقدامات را انجام می دهند انقلابی نماهایی هستند که فقط حرف و حرف و حرف می زنند و شعارهایی تند و روحیه تخریب دارند اما وقتی به آنها می گوییم کارنامه تان چیست می بینیم در جامعه فقر توزیع کرده اند.
جریان فتنه و انحراف: جریان فتنه و انقلابی نماها دو لب یک قیچی هستند که ریشه انقلاب را می زنند.
فتنه 88: در رابطه با بحث فتنه، صحبتهای من روشن و شفاف است اما یا بعضی ها نشنیدند و یا نخواستند بشنوند، اینها كه به دیگران انگ ساكتین فتنه میزنند، چون خودشان قبل از اینکه از انقلاب و مبانی نظام دفاع بکنند اول به دنبال این هستند که از منافع سیاسی خود دفاع کنند. دوستان همه می دانند بنده دومین نفر بودم که در صدا و سیما بعد از آقای حداد عادل صحبت کردم و مواضع داشتم حالا اگر آقایان مواضع بنده را نمی پسندند من چه کنم. من باید حرفی را بزنم که فردای قیامت بتوانم جوابش را بدهم.
دانشگاه: در دانشگاهها ما به سمت مدركگرایی رفتهایم، آن هم نه براساس نیاز. چه تعداد از دانشجویان ما رشتهای را میخوانند كه علاقهای به آن ندارند، خروجیاش كجای نیاز كشور را پاسخ خواهد داد، معلوم نیست. هنوز به اوج فارغالتحصیل شدن دانشجویان با مدارك سطوح بالا نرسیدهایم.
استفاده از نیروهای استانی بومی در مدیریت هر استان: وقتی نگاه من تفكیك كار ملی و محلی است طبیعتاً به مسئولیت هم همین نگاه را دارم. اعتقاد به نظام ولایی و کارآمدی دو اصل برای نیروهای اجرایی است، حال اگر كسی بومی باشد و این دو را نیز داشته باشد طبیعتاً از آنها به درستی استفاده خواهد شد.
تکنوکراسی: من نمی دانم چگونه بچه رزمنده ای که به جبهه می رود، و روزهای اول اسلحه کلاشینکف و ژ3 هم نداشیم و در جنگلهای فولی آباد با تفنگ ام1 به شناسایی می رفتیم و دشمن تا بن و دندان مسلح بود، مایی که با ام 1 می رفتیم به جنگ دشمن، کجا با ادبیات تکنوکراسی سازگاری دارد.
سیاست خارجی: اگر نامزدی بگوید كه من سیاست خارجی را تغییر میدهم، ارتباطی را حل و یا قطع میكنم تصورمیكنم صحیح نمیگوید. آیا رئیس دولت میتواند سیاست خارجه را تعیین و تكلیف كند؟ سیاست خارجه متعلق به حاكمیت است. در واقع تصمیم نهایی با رهبری است. اركان دیگر تأثیرگذار هستند، اما تصمیمگیر نیستند.
وابستگی به جریان های سیاسی: بنده حتماً متعلق به اردوگاه اصولگرایی هستم ولی اصولگرایی را به عنوان بحثهای حزبی و سیاسی دنبال نمیكنم. و معتقد بر اساس اصولگرایی براساس نگاه حضرت امام و اهدافی میدانم كه مقام معظم رهبری طی دو دهه آن را پیگیری كردهاند.
رژیم صهیونیستی: بنده رژیم صهیونیستی را یك رژیم غاصب و یك غده سرطانی میدانم و هر دولتی كه مردم فلسطین از هر قشر و گروه ومذهبی كه متعلق به ان سرزمین هستند انتخاب كنند، آن را به رسمیت میشناسیم.
معرفی تیم کاری: معرفی كابینه قبل از انتخابات صحیح و درست نیست. افرادی كه به نظام اسلامی و قانون اساس پایبند هستند و كارآمد نیز هستند، بدون هیچ نگاه سیاسی میتوانند در این كابینه حضور داشته باشند.
هولوکاست: نفی شعاری هولوكاست به منافع انقلاب و فلسطین ضربه زد چرا كه شعار زدگی منطق درستی برای حمایت از فلسطین نیست. معیار ما بیانات رهبری است.
ملاک انتخاب اصلح: مجموعه ائتلاف سه نفره(ائتلاف پیشرفت) مبنایش این است كه براساس مشروعیت، مقبولیت و كارآمدی عمل كند.
حضور زنان در اجتماع: بر این باور هستیم جامعه ای موفق است که به ظرفیت انسانی خود توجه کند و از زنان در همه ابعاد جامعه استفاده کند.
داشتن برنامه: برنامه داشتن خوب است اما مهم تر آن است یک نفر بیاید که ضمانت اجرایی برنامه را نه با حرف خود بلکه باعملش نشان دهد
همه مواضع كانديداهاي رياست جمهوري/ قاليباف
جریان فتنه و انقلابی نماها دو لب یك قیچی هستند/ حتماً متعلق به اردوگاه اصولگرایی هستم
![عکس خبري -جريان فتنه و انقلابي نماها دو لب يک قيچي هستند/ حتماً متعلق به اردوگاه اصولگرايي هستم](https://www.namanews.com/Pictures/16032.jpg)
محمدباقر قالیباف سال ها است كه شهردار تهران است و به گفته خیلی ها، تهران را با نگاهی نه چندان ایرانی اداره می كند؛ هر چند این روزها حدادعادل به دفاع از وی پرداخته و از نوع مدیریت گرفته تا تفكر و اعتقادتش دفاع می كند.
۱۳۹۲/۲/۲۴
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)