به گزارش نما به نقل از ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید حسینی روحانی در همایشی که به مناسبت سالروز وفات امام خمینی (ره) در دانشگاه اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: جناحهای اصولگرا، اصلاحطلب، راست، چپ و ... دسته بندیهایی است که دشمن برای ما پدید آورده است.
وی خاطرنشان کرد: ملت ایران با وحدت اسلامی به پیروزی رسید و این جناحبندیهای سیاسی پدید آمده به مرور زمان، ما را از اتحادی که امام خمینی(ره) در جامعه ایرانی حاکم کرد، دور میکند.
وی با اشاره به شعار حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی بر لزوم حماسهآفرینی مردم در عرصه اقتصادی تاکید کرد و ادامه داد: ملت ایران در زمینه حماسه اقتصادی باید از تجملگرایی دوری کند.
رییس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی با بیان اینکه «اکنون تجملگرایی به شدت رواج یافته است» ادامه داد: در زمینه تجملگرایی، دیگر به هیچ حد و مرزی قانع نیستیم و همین موضوع سبب دوری جوانان از مقوله ازدواج شده است. اما باید دانست روند رو به رشد تجملگرایی نه تنها مشکلات بسیاری را ایجاد میکند بلکه سبب وابستگی هرچه بیشتر ما به بیگانگان میشود.
وی افزود: مصرفگرایی و روی آوردن به زندگی کذایی، کمرشکن و فاجعهبار خواهد بود. اما در کنار آن تاکید نکردن بر کالاهای خارجی میتواند ما را از هرگونه وابستگی به دشمن نجات دهد.
وی با اشاره به اینکه «در زمینه حماسه سیاسی نیز مسوولیت بزرگی بر دوش ماست» خاطرنشان کرد: نخستین وظیفه ما در این زمینه، حضور در صحنه است. این اقدام، تیری به قلب دشمن و مایوس کننده اوست. به عبارتی اگر حضور مردم در صحنه و مقاومت آنها نبود، این انقلاب اقتدار خود را حفظ نمیکرد.
روحانی کسب بصیرت را از دیگر رسالتهای مردم در راستای پیشبرد حماسههای انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: بزرگترین رمز موفقیت امام، تحقیق بود. امام حتی به دشمن خود نیز نسبت ناروا نمیداد. اما تذکر این نکته ضروری است که شایعه را دشمن میسازد، عوامل دشمن آن را پخش و سادهلوحان آن را باور میکنند. در واقع دشمن به دنبال ایجاد شبهه برای به چالش کشیدن جامعه است.
وی مساله انتخاب اصلح را از مسایل مهم جریانات سیاسی کشور قلمداد کرد و ادامه داد: مساله انتخاب اصلح حماسهای است که در خصوص آن باید به چند نکته اساسی توجه کرد؛ نخستین نکته سابقه افراد است. باید دید در صورت اقتضای سنی، نقش فرد کاندیدا ریاست جمهوری در پروسه انقلاب چه بوده است. موضع گیری و طرز تفکر کاندیدا از دیگر فاکتورهای مهم یک فرد اصلح است. منیت و «منم منم» زدن از ضعفهای یک کاندیدای ریاست جمهوری است و اینکه فرد به گونهای سخن گوید که گویی مشکلگشای تمامی دردهاست.
وی ادعاهای پوچ را نیز یکی دیگر از ضعفهای یک کاندیدا ریاست جمهوری برشمرد و اظهار کرد: کاندیداهای ریاست جمهوری باید بدانند زمانی که قولی میدهند این قول برای آنها تعهد شرعی ایجاد میکند و روزی باید نسبت به آن پاسخگو باشند.
حمید روحانی: «منم منم» زدن از ضعفهای یك كاندیدای ریاست جمهوری است

رییس بنیاد تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بر لزوم پرهیز از باندبازی و جناحبندیهای سیاسی در نظام جمهوری اسلامی ایران تاكید كرد.
۱۳۹۲/۳/۱۲

