به گزارش نما به نقل از دنیای اقتصاد، این دسته از متقاضیان نگران هستند که با پایان کار اين دولت، پیمانکاران به وعدههای خود عمل نکنند و واحدهایی که از چند سال پیش در حال ساخت است و افتتاح آنها به تعویق افتاده را تحویل ندهند.
از سوی دیگر برخي تعاونیهای مسکن هم به این نگرانیها دام میزنند، این تعاونیها که در ابتدای طرح مسکن مهر مسوول ثبتنام از متقاضیان بودند و تاخیر زیادی را در ساخت واحدها داشتند متقاضیان را نسبت به عواقب پایان دولت، نگران میکنند و به آنها میگویند که معلوم نیست پس از دولت دهم، سرنوشت مسکن مهر چه میشود.
این دسته از تعاونیها که ساختوساز واحدها را پس از چند سال هنوز به پایان نرساندهاند با بهانههایی مانند اینکه دولت پول محوطهسازی را نمیدهد یا اینکه تعاونی پول کافی برای تکمیل واحدها را ندارد، تلاش میکنند تا متقاضیان تشویق به فروش واحدهای خود شوند.
مدیران این قبيل تعاونیها به متقاضیان میگویند: این واحدها به زودی آماده نمیشود، بنابراین آنها میتوانند پول خود را پس بگیرند و از مسکن مهر انصراف دهند. این در حالی است که براساس قانون مسکن مهر، اگر متقاضی انصراف بدهد دیگر نمیتواند در هیچ شهر دیگری مسکن مهر بگیرد و برای همیشه از این پروژه حذف میشود.
اما برخي تعاونیها با سوءاستفاده از نگرانی متقاضیان آنها را تشویق به انصراف میکنند تا واحدها را به صورت آزاد به دیگران بفروشند و سود بیشتری را به دست بیاورند.
بنابراین، مدیران این تعاونیها از فرصت استفاده کرده و سعی دارند تا با تشویق مردم، واحدها را به صورت آزاد به فروش برسانند و سودهای کلانی را هم به دست بیاورند و در این میان از عدم آگاهی مردم سوءاستفاده میکنند.
كدام نهاد يا ارگان بر تعاونيها نظارت دارد؟
سوءاستفاده برخی تعاونیهای مسكنمهر از پایاندولت !
برخی از تعاونیهای مسكنمهر در شهر جدید پرند با سوءاستفاده از نگرانی متقاضیان برای تحویل واحدها پس از پایان دولت دهم، آنها را تشویق به انصراف از واحدها میكنند تا با قیمتهایی بالاتر آپارتمانها را در بازار بفروشند.
۱۳۹۲/۳/۲۰