به گزارش نما به نقل از فارس، با مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاستجمهوری ایران و روی کار آمدن «حسن روحانی» به عنوان رئیسجمهور جدید، خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارش به بررسی پیامدهای احتمالی این امر در عرصه جهانی پرداخته و نوشته است که این انتخاب میتواند توان آمریکا و اسرائیل را برای تهدید نظامی ایران کاهش دهد.
این خبرگزاری در ابتدای گزارش آقای روحانی را فردی معتدل و میانهرو معرفی کرده و آورده است: حالا که روحانی در قامت فردی تنشزا ظاهر شده، احتمالا کسانی که در اسرائیل و آمریکا استفاده از گزینه نظامی علیه برنامه هستهای ایران را پیگیری میکردند، برای یافتن مخاطب به دشواری بیفتند.
آسوشیتدپرس سپس اذعان کرده است که روی کار آمدن رئیسجمهور جدید تغییری در سیاستهای ایران در زمینههایی چون پرونده هستهای و درگیریها در سوریه ایجاد نمیکند.
«مئیر جاودانفر» تحلیلگر ایرانیالاصل مقیم فلسطین اشغالی در مصاحبه با آسوشیتدپرس میگوید: با روی کار آمدن یک رئیسجمهور میانهرو به جای احمدینژاد، اسرائیل مجبور است لحن خود را تغییر دهد.
وی میافزاید: دیگر تاریخ انقضای تکرار مداوم عبارت «همه گزینهها روی میز است» گذشته است.
پیش از این هم روزنامههای مختلف اسرائیل با اشاره به روی کار آمدن دولتی جدید در ایران پیشبینی کرده بودند که دولت جدید قدرت حامیان جنگ با ایران در آمریکا و اسرائیل را کاهش دهد.
آسوشیتدپرس: با آمدن دولت جدید در ایران دیگر همه گزینهها روی میز نخواهد بود
خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی با موضوع انتخابات ریاست جمهوری ایران نوشت: روی كار آمدن رئیسجمهور جدید، از توان اسرائیل و آمریكا برای پیگیری گزینه نظامی علیه برنامه هستهای ایران میكاهد.
۱۳۹۲/۳/۲۷