نسخه چاپی

پیام تبریك عبدالله نوری به حسن روحانی

حجت‌الاسلام عبدالله نوری در پیامی به حسن روحانی، انتخاب او به عنوان رئیس جمهوری را تبریك گفت و از منتخب ملت خواست با عقلانیت و شجاعت، مسیر واقعی اصلاحات همه جانبه و تغییرات سازنده، كه پیام رسا و بلند رأی ملت در انتخابات 24 خرداد 1392 است را، پیگیری كند.

به گزارش نما، متن کامل اين پيام به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

برادر ارجمند، جناب حجت الاسلام و المسلمين آقاي دکتر حسن روحاني

رييس جمهوري منتخب ملت ايران

سلام عليکم

با حمد و سپاس خداوند و درود بر پيامبر گرامي اسلام (ص) و خاندان پاک او، پيروزي افتخارآميز در يازدهمين دوره ي انتخابات رياست جمهوري ايران را به جنابعالي و همه ايرانيان عزيز تبريک عرض مي‌نمايم و براي شما آرزوي کاميابي، بهروزي و سربلندي دارم. افتخار اين پيروزي، از آن ملت زمان شناس و با درايت ايران است که با حضوري آگاهانه و سرنوشت ساز، بار ديگر قدرت عظيم رأي و خواست خود را به نمايش گذارد و رمز اين پيروزي، همنوايي و همگامي با نيازها و خواست هاي راستين مردمي رنجديده، خسته و دلزده از تنگناها و دشواري ها، تندروي‌ها و نامردمي¬ها {...}بود. آنان که نمايندگان راستين خود را به درستي شناختند و در کوتاه زمان دعوت آنان را لبيک گفتند و با موجي از حضور، حماسه آفريدند و برگي زرين در تاريخ ايران ورق زدند و اعتماد خويش را به شما ارزاني داشتند.اعتماد اکثريت ملت، نعمتي ارزشمند، سرمايه اي گران بها و افتخاري عظيم و شايسته سپاسگزاري فراوان است که مسئوليتي سنگين نيز در پي دارد. قدرداني اين نعمت و افتخار تنها از راه در کنار مردم بودن و هم سو با خواست مردم گام برداشتن و خود را پاسخگوي مردم دانستن، امکان پذير است.

مردمي که در برنامه، گفتار و شعارهاي انتخاباتي جنابعالي روزنه اي از اميد يافتند و در ميان کساني که با وعده حل مشکلات پيش قدم شدند، شما را شايسته دانستند و به اميد حل آن به "دولت تدبير و اميد" دل بستند و امانت بزرگ رياست جمهوري با وظيفه سنگين پاسداري از قانون اساسي و حقوق ملت را به شما واگذار کردند، نبايد فراموش شوند.

جناب آقاي دکتر روحاني؛
اينک مسئوليت بسيار سنگين رياست دولتي را عهده دار مي‌شويد، که فهرستي بلندبالا از مشکلات و دشواري‌ها در عرصه هاي گوناگون سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي پيش روي دارد. تورم و گراني روز افزون، بيکاري، پايين آمدن سطح توليدات داخلي، تشديد تحريم‏ها و کاهش درآمد هاي نفتي، بدهي فراوان دولت به بخش خصوصي و کسري بودجه شديد، فساد اداري و حاکم شدن روابط به جاي ضوابط، اقتصاد رانتي، رشوه و اختلاس، نابساماني در روابط خانوادگي و رشد طلاق، گسترش اعتياد، زوال و افول ارزش هاي اخلاقي در روابط اجتماعي، تنگناهاي سياسي در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشي و پژوهشي، حاکميت فضاي امنيتي و محدوديت آزادي هاي سياسي و اجتماعي، حصر و حبس شخصيت هاي خدوم و ارزشمند ملي، تنش و بحران در روابط خارجي، مواجهه با تحريم هاي روز افزون و کاهش اعتبار بين المللي، از اهم اين مشکلات است که حل تدريجي آن‌ها برنامه اي دقيق، همتي استوار و کوششي فراگير مي‌طلبد.

در اين راستا، انتظار مي‌رود دولت آينده به توانمندسازي و توسعه همه جانبه ي ايران سرفراز و مردم فرودست حساس باشد و برنامه خود را بر اساس حل گام به گام مشکلات و دغدغه هاي امروز ايران و مردم طراحي کند و دشواري ها، موانع، کارشکني ها، کاستي ها، راه حل‌ها و تواناييهاي اش را بگونه اي شفاف و صادقانه با ملت در ميان بگذارد و رفتار و عملکرد کارگزاران به گونه -اي باشد که اعتماد مردم رنج ديده بيش از اين خدشه دار نشود. مردم نيز به خوبي از حجم سنگين مشکلات و دشواري هاي فرا روي دولت جديد آگاهند.

جناب آقاي دکتر روحاني؛
حکومت براي بهره گيري از نظرات گوناگون، کاستن از اشتباهات و به حداقل رساندن تخلفات بايد علاقه مند به گسترش آزادي‌ها باشد و دست منتقدان و دلسوزان را به گرمي بفشارد و از نقد خود واهمه نداشته باشد و فضاي باز و شفاف سياسي را مهم‌ترين عامل رشد و شکوفايي از يکسو و مانع گسترش فساد و تخلف از سوي ديگر بداند و رأي و نظر مردم را ملاک اصلي اعمال خود در نظر بگيرد و در اين راستا شرايط امن را براي توسعه و رشد احزاب، انجمن هاي مردم نهاد، مراکز علمي، پژوهشي و رسانه‌ها و مطبوعات مستقل و آزاد فراهم آورد.

آموزه ي محوري اعتدال و عقلانيت، اقتضاء مي‌کند "دولت تدبير و اميد" با انتخاب مشي درست، منطقي، شفاف و قابل دفاع و پافشاري بر روي آن، نگران تحليل‌ها و واکنش هاي افراطي نباشد. دولت در اجراي برنامه هاي کارشناسانه و استفاده از اختيارات قانوني خويش نبايد تحت تأثير فشارها و اتهامات سست، غيرمنطقي و غيراخلاقي قرار گيرد بلکه بايد با عقلانيت و شجاعت، مسير واقعي اصلاحات همه جانبه و تغييرات سازنده، که پيام رسا و بلند رأي ملت در انتخابات 24 خرداد 1392 است را، پيگيري نمايد.

جناب آقاي دکتر روحاني؛
انتخاب شما مي‌تواند زمينه را براي انسجام داخلي و آشتي ملي فراهم آورد و انتظار مي‌رود جنابعالي نقشي جدي در برقراري مذاکرات داخلي براي اعتماد سازي ميان جريانات مختلف داخلي و کاهش بي اعتمادي‌ها و استرس‌ها و اضطراب‌ها و گسترش روح اتحاد و همبستگي داخلي ايفا نماييد و روحيه ي خوشبيني و حسن ظن و نشاط را در ميان اشخاص، گروه‌ها و جريانات مختلف و همچنين کل جامعه تزريق کنيد. البته همچنان که آگاهي داريد وحدت بايد به گونه اي تعريف شود که همه آحاد ملت را با تفاوت‌ها و اختلافات فکري و سياسي دربر گيرد تا همگان با ديدگاه هاي گوناگون در جهت وحدت گام بردارند، چرا که رکن اصلي ايجاد وحدتي فراگير احترام به انديشه هاي مختلف و به رسميت شناختن تکثرگرايي و وجود نظرات گوناگون است{...}

در پايان، بار ديگر انتخاب جنابعالي را به رياست جمهوري اسلامي ايران تبريک مي‌گويم، موفقيت آن جناب را از خداوند منان خواهانم و اميدوارم در طول دوران مسئوليت، همواره در کنار مردم و همسو با خواست اکثريت ملت گام برداريد و عملکرد جنابعالي بگونه اي باشد که در پايان دوره رياست جمهوري، اعتماد ملت به شما دو چندان شده باشد. عبدالله نوري بيست و هشتم خردادماه 1392

۱۳۹۲/۳/۲۹

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...