نسخه چاپی

حمله تل‌آویو به برنده جایزه نوبل ادبیات

عکس خبري -حمله تل‌آويو به برنده جايزه نوبل ادبيات

"امانول ناشون" سفیر اسرائیل در آلمان در این مورد گفت: آنچه در این شعر آمده مربوط به فرهنگ اروپایی است كه یهودیان را متهم به قتل كودكان قبل از عید فسح برای تهیه نان كرده است.وی در ادامه مدعی شد كه امروز ایران است كه می‌خواهد اسرائیل را نابود كند.

شعر ضد صهیونیستی نویسنده آلمانی که از منتقدان بزرگ مداخله نظامی غربی در دیگر کشورهاست، واکنش منفی این رژیم را به دنبال داشت.

به گزارش فارس به نقل از روزنامه آلمانی "تسایت"، اقدام "گونتر گراس" نویسنده آلمانی و برنده جایزه صلح نوبل، اسرائیل را بر آن داشت که وی را به "یهودستیزی" متهم کند.

بر اساس این گزارش، "امانول ناشون" سفیر اسرائیل در آلمان در این مورد گفت: آنچه در این شعر آمده مربوط به فرهنگ اروپایی است که یهودیان را متهم به قتل کودکان قبل از عید فسح برای تهیه نان کرده است.وی در ادامه مدعی شد که امروز ایران است که می‌خواهد اسرائیل را نابود کند.

ناشون گفت که اسرائیل تنها دولتی است که از موجودیت آن زیر سوال رفته است و این موضوع از آغاز تاسیس آن تا به امروز مطرح بوده است.

گراس در قالب شعری با انتقاد از اسرائیل و توصیف تل آویو به عنوان تهدید برای صلح جهانی اعلام کرد که نباید به اسرائیل اجازه اقدام نظامی علیه ایران داده شود.

این نویسنده 84 ساله آلمانی که از منتقدان مداخله های نظامی غرب در کشورهای دیگر مانند عراق است، علاوه براین، فروش تسلیحات آلمان به اسرائیل را در شعر خود با عنوان "چه چیزی باید گفت" که امروز در چندین روزنامه منتشر شده، محکوم کرده است.

انتقاد گراس از فروش تسلیحات آلمان به اسرائیل در شرایطی مطرح شده که آلمان اخیرا اعلام کرده است که ششمین زیردریایی "دلفین" خود را به اسرائیل خواهد فروخت و بخشی از هزینه‌ها را نیز بر عهده خواهد گرفت؛ آلمان در عین حال به متحد اسرائیلی خود درباره خطرات حساب نشده اقدام نظامی علیه ایران هشدار داده است.

در ادامه شعر این نویسنده آلمانی که در سال 1999 میلادی به خاطر نگارش رمان‌هایی مانند "طبل حلبی" که به شرح وقایع وحشت آمیز تاریخ آلمان در قرن بیستم پرداخته بود برنده جایزه نوبل ادبی شد، آمده است: من ساکت نخواهم ماند زیرا من از ریاکاری غرب خسته شده ام.

توصیف اسرائیل به عنوان تهدید صلح جهانی از سوی گراس در شرایطی گزارش می شود که اسرائیل بیش از 200 تا 400 کلاهک هسته ای دارد و در شرایطی که پیمان منع گسترش تسلیحات هسته ای "ان پی تی" را امضا نکرده است، به بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی اجازه دسترسی به تاسیسات هسته‌ای خود را نمی‌دهد ولی در عین حال با وجود تاکید مکرر ایران به صلح آمیز بودن اهداف هسته ای خود، ایران را به ترغیب اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای متهم می‌کند.

۱۳۹۱/۱/۱۷

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...