نسخه چاپی

پایان ماه عسل ما و كی روش؟

دو هفته پس از صعود تیم ملی به جام جهانی، به نظر می‌رسد روزهای دشواری در انتظار فوتبال ایران است. از طرفی بی‌برنامگی سنتی در ورزش ایران همیشه یك معضل است و از طرفی دیگر كارلوس كی‌روش هم به خاطر نگاهش به فوتبال، این بی‌برنامگی‌ها را بر نمی‌تابد.

به گزارش نما به نقل از ایسنا، در سفر 9 ساعته تیم ملی در بازگشت از بوسان، کی‌روش جدا از استراحت چهار ساعته‌ای که در مسیر داشت مدام در جلسات خصوصی با علی کفاشیان، مهدی محمدنبی و جواد نکونام برنامه‌های آتی تیم ملی را برای مسئولان فدراسیون و کاپیتان تیم ملی مرور می‌کرد. هرچند با وجود قرارداد دو ساله‌ای که کی‌روش با فدراسیون فوتبال داشت، او در آن مسیر طولانی با قطعیت از ماندنش حرف نزد اما خودش هم می‌دانست که باید کارش را برای ماندن تا انتها پیش ببرد. به خاطر همین واقعیت بود که او در مصاحبه‌اش با خبرنگاران اعزامی به کره شرط‌هایش را برای ماندن گفت و گفت که "اگر برای تفریح می‌خواهید به برزیل، من نیستم!"

در آن مصاحبه البته سرمربی تیم ملی، پیش‌شرط‌هایی را برای داشتن گروهی آبرومند در برزیل عنوان کرده بود. او اولا بر روی با برنامه بودن تاکید داشت و گفت که باید از همین حالا برای حضور موفق در جام جهانی برنامه داشت و ثانیا اینکه باید برای حفظ سلامتی بازیکنان ملی‌پوش که یازده ماه زیر فشار بوده‌اند، باید باشگاه‌ها استراحتی 15 روزه به آنها بدهند.

این دو نکته محورهای اصلی جلسه او پیش از ترک ایران نیز بود. اما هنوز چند روزی از سفرش به پرتغال نمی‌گذشت که خبر رسید لیگ با تاخیری 10 روزه از دوم مرداد آغاز می‌شود و این نخستین بی‌برنامگی بود که گریبان فوتبال ملی ایران را گرفت. البته مثل مرتبه‌های قبل این بار طوری القا شد که گویا این تاخیر به درخواست سرمربی تیم ملی صورت گرفته اما حالا که چند روزی از قطعی شدن تاخیر در شروع لیگ می‌گذرد، می‌توان با قاطعیت گفت که تاخیر در آغاز لیگ به خاطر فشارهایی بوده که از سوی برخی تیم‌ها- که کارشان را به خاطر مشکلات مدیریتی و فنی دیر آغاز کرده‌اند- وارد شده و این بی‌برنامگی ربطی به درخواست کی‌روش برای استراحت 15 روزه بازیکنان ملی‌پوش نداشته است.

از طرف دیگر دومین خواسته کی‌روش که رابطه مستقیمی با سلامتی بازیکنان ملی داشت نیز با بی‌توجهی بیشتر باشگاه‌ها نادیده گرفته شده است و بیشتر بازیکنان ملی‌پوش که تکلیف‌شان برای فصل بعد مشخص شده، تنها چند روز آن هم به صورت خیلی محدود فرصتی برای تجدید قوا و استراحت پیدا کردند. در این میان تنها ملی‌پوشانی که وضعیت نامشخصی برای فصل بعد دارند و هنوز قراردادی نبسته‌اند، این روزها در استراحت اجباری به سر می‌برند. اگر قرار بود باشگاه‌ها به توصیه کی‌روش عمل کنند، ملی‌پوشان باید تازه از فردا تمرین‌هایشان را آغاز می‌کردند، حال آنکه بسیاری از ملی‌پوشان یک هفته‌ای است که برای لیگ سیزدهم استارت زده‌اند!

نادیده گرفتن این دو پیش‌شرط به نظر می‌رسد نخستین چالش کی‌روش به محض بازگشتش از پرتغال باشد؛ اتفاقی که حتی ممکن است بار دیگر با صحبت‌های سرمربی تیم ملی ماه عسل فوتبال ایران را پس از شیرینی صعود به جام جهانی خیلی زود به انتها برساند.

۱۳۹۲/۴/۱۲

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...