نسخه چاپی

واكنش روزنامه جمهوری به اظهارات رئیس قوه قضائیه

«این، حق رئیس قوه قضائیه است كه درباره این قبیل مسائل اظهارنظر نماید و بر اساس نظر خود هشدارهای لازم را بدهد. به این اقدام ایشان در صورتی كه مطلب خود را با ادبیات متناسب با جایگاه رئیس قوه قضائیه بیان می‌كردند، ایرادی نبود و البته قضاوت درباره آن نیز بر عهده مردم است؛ اما آنچه مایه تأسف است، ادبیات بكار رفته در این اظهارات است.»

به گزارش نما، روزنامه جمهوری اسلامی، نزدیک به آیت الله هاشمی رفسنجانی، در واکنش به سخنان روز گذشته آیت الله آملی لاریجانی، نوشت: «آنچه مايه تأسف است، ادبيات بكار رفته در اين اظهارات است.»


"جرس" و "روزآنلاین" پایگاه های اینترنتی حامی فتنه 88 که از خارج به روز رسانی می شوند، به انعکاس این مطلب پرداختند. به نوشته این سایت ها، روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به بیانات آیت الله آملی لاریجانی نوشت: «رئيس قوه قضائيه، ديروز در جلسه مسئولان عالي اين قوه گفت: "در اين مدت اخير، كساني كه اهل فتنه سال 88 و در جريان اصلاحات قائل به سكولاريزه شدن كشور و سياست بودند و راه امام(ره) را برنمي‌تافتند، دوباره سر برآورده‌اند و گويي افعي جانشان گرما خورده است و به جنبش افتاده‌اند؛ اما اشتباه مي‌كنند، چرا كه ملت، تفكرات اين گروه را برنمي‌تابد و تعرب بعد از هجرت در ايران اسلامي ما جايي ندارد."»


بر پایه این گزارش، جمهوری اسلامی افزوده: «اين حق رئيس قوه قضائيه است كه درباره اين قبيل مسائل اظهارنظر نمايد و بر اساس نظر خود هشدارهاي لازم را بدهد. به اين اقدام ايشان در صورتي كه مطلب خود را با ادبيات متناسب با جايگاه رئيس قوه قضائيه بيان مي‌كردند، ايرادي نبود و البته قضاوت درباره آن نيز بر عهده مردم است؛ اما آنچه مايه تأسف است، ادبيات بكار رفته در اين اظهارات است.»

روزنامه جمهوری در ادامه می نویسد: «رئيس قوه قضائيه به دو دليل لازم است مطالب خود را با ادبياتي عاري از كلمات و عبارات توهين آميز بيان كنند. اول آنكه ايشان يك روحاني هستند و دوم اينكه در مسند قاضي القضات و رياست قوه قضائيه قرار دارند. شأن اين هردو ويژگي اين است كه مخاطبان از ادبيات كسي كه در اين جايگاه‌ها قرار دارند، چگونه سخن گفتن را بياموزند و اگر ايرادي در تفكر خود مي‌بينند، آن را نيز با استفاده از اظهارات هدايتگرانه يك روحاني داراي منصب بالا در نظام جمهوري اسلامي، تصحيح نمايند.
علاوه بر اين، اگر رئيس قوه قضائيه ايراد خود به تفكر و عملكرد اين جريان سياسي را با ادبياتي متناسب با جايگاه خود بيان كند، قطعاً نتيجه خوبي به دست خواهد آمد؛ نتيجه‌اي كه قطعاً مطلوب ايشان نيز هست.»

۱۳۹۲/۵/۳

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...