نسخه چاپی

پیشنهاد اقتصادی ربیعی در وزارت تعاون

وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی گفت: فضای عمومی جامعه باید به سمت سرمایه گذاری سوق داده شود و سرمایه‌ها برای توسعه اشتغال، بهبود فضای كسب و كار و حمایت از كار آفرینی به كار گرفته شود.

به گزارش نما به نقل از ایسنا، علی ربیعی که در شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سخن می گفت، وضعیت کنونی کشور را در مرحله حساس و خطیر عنوان کرد و با اشاره به اعمال تحریم و آثار آن بر شرایط اقتصادی کشور گفت: به نظر من همه دولتهای گذشته زحمت کشیده اند اما شرایط حساس و خطیر است و باید تلاش کنیم به روند سرمایه گذاری‌ها رونق دهیم.

وی بروز شکاف اجتماعی در جامعه را یک نقص برای حرکت رو به جلوی کشور عنوان کرد و با تاکید بر این که این شکافهای اجتماعی باید به سمت پر شدن حرکت کند، گفت: استفاده بهینه از سرمایه‌های اجتماعی می تواند در حل معضلات اجتماعی و اقتصادی به ویژه کاهش شکاف طبقاتی نقش موثری داشته باشد.

به اعتقاد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مبارزه با فساد و رانت باعث بهبود فضای کسب کار می شود و سیاست گذاری‌های مطلوب رفاهی و اجتماعی می تواند در جهت حل معضلات طبقات فقیر جامعه موثر باشد.

ربیعی با اشاره به شعارهای دولت و اقبال مردم به این شعارها و برنامه‌ها، پاسخ به امید مردم را وظیفه همه قوا عنوان کرد و افزود: مردم به این دولت امید بسته‌اند و ما باید به این امید پاسخ دهیم و با ارتقای زندگی مردم به ویژه طبقات پایین دست، انتظارات را محقق کنیم.

وی در عین حال با تاکید بر حمایت تمام قوا و بخشهای مختلف از دولت برای پاسخگویی به انتظار مردم، افزود: من به عشق خدمت آمده‌ام و سه مولفه عقل، دین و اخلاق را ملاک فعالیتهای خود ساخته ام و معتقدم برای بهبود فضای کسب و کار باید با عزم جدی به مبارزه با فساد و حذف رانت ها برخاست.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: با هر عقیده سیاسی باید به خط امام (ره) و رهبری پایبند باشیم و در فضای آفت زده سوءظن که متاسفانه جامعه ما به شدت درگیر آن است باید برای رضای خدا تلاش کنیم.

ربیعی آرامش سازمانی را یک مولفه بنیادین برای اجرای برنامه ها دانست و با تاکید بر پایبندی به برنامه‌ها، متناقض کار کردن در سطح سازمانهای تابعه را یک مشکل بزرگ عنوان کرد.

وی با بیان اینکه نبود آرامش سازمانی، فضا را فرسایشی می کند، تصریح کرد: با توجه به گستردگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که ظرفیت جزیره‌ای عمل کردن را دارد باید بتوانیم هم افزایی سازمانی را افزایش دهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هدف گذاری مشترک بر اساس برنامه‌ها و اهداف را موجب ارتقا همبستگی دانست و افزود: مدیران علاوه بر این که باید مظهر عقل، عطوفت و اخلاق برای همکاران باشند باید تحقق منافع ملی را ارجحیت داده و از بخشی نگری پرهیز کنند.

ربیعی در پایان چابک سازی سازمان، انضباط، نوآوری و حرکت بر اساس برنامه و پایبندی به اهداف دولت را از وظایف دیگر عنوان کرد.

۱۳۹۲/۵/۲۷

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...