به گزارش نما به نقل از بولتن نیوز، محقق ارشد "میشل لوکاس" بخش تغذیه خاطر نشان کرد: "برخلاف مطالعات گذشته، توانستیم ارتباط مصرف نوشیدنی های کافئین دار و بدون کافئین را ارزیابی کنیم، در همین باره موفق شدیم کافئین را به عنوان نماینده ی تمام اثرات حفاظتی قهوه شناسایی کنیم"؛در ادامه این روند، این گروه تحقیقاتی با بازبینی داده هایی از سه مطالعه ی بزرگ در ایالات متحده، به این نتیجه رسید که ریسک خودکشی در بزرگسالانی که روزانه دو تا چهار فنجان قهوه می نوشند در حدود نصف افرادی هستند که قهوه ی بدون کافئین یا با کافئین کم می نوشند".
کافئین نه تنها سیستم عصبی مرکزی را تحریک می کند بلکه ممکن است با افزایش تولید ناقلان عصبی در مغز، همچون سروتونین، دوپامین، و نورآدرنالین به عنوان ضد افسردگی عمل کند، که مطابق تحقیقات قبلی بیانگر ریسک کمتر افسردگی در میان نوشندگان قهوه است.
علیرغم یافته ها، مولفان به افراد افسرده افزایش مصرف کافئین را توصیه نمی کنند، چون بیشتر افراد میزان مصرف کافئین خود را با سطح مطلوب برای خود تنظیم می کنند و افزایش می تواند باعث عوارض جانبی نامطلوب شود.
مصرف قهوه و كاهش ریسك خودكشی
طبق بررسی جدید محققان مدرسه ی سلامت عمومی هاوارد (HSPH) كه دوم جولای در مجله آنلاین روانپزشكی زیستی منتشر شد، نوشیدن روزانه چند فنجان قهوه احتمال خودكشی را در مردان و زنان تا 50 درصد كاهش خواهد داد.
۱۳۹۲/۵/۲۹