نسخه چاپی

افشای هزینه 500 میلیون دلاری واشنگتن برای مخدوش كردن وجهه حزب‌الله لبنان

رئیس مركز مطالعات آمریكایی و عربی در واشنگتن فاش كرد دولت آمریكا 500 میلیون دلار برای مخدوش كردن وجهه حزب‌الله لبنان هزینه كرده است.


به گزارش نقل از خبرگزاری کیهان : به نقل از شبکه تلویزیونی راشاتودی، منذر سلیمان به نقل از جفری فلتمن سفیر سابق آمریکا در بیروت فاش کرد آمریکا برای مخدوش کردن وجهه حزب‌الله 500 میلیون دلار هزینه کرده است.وی افزود، از مدت‌ها پیش تبلیغات منفی برای مخدوش کردن حزب‌الله آغاز شده است این روند که با ترور رفیق حریری آغاز شده پس از بحران سوریه گسترش یافت.سلیمان خاطرنشان کرد، تصمیم اخیر اتحادیه اروپا درباره قرار دادن نام شاخه نظامی حزب‌الله در فهرست گروه‌های تروریستی در همین راستا است.
رئیس مرکز مطالعات آمریکایی و عربی در واشنگتن فاش کرد دولت آمریکا 500 میلیون دلار برای مخدوش کردن وجهه حزب‌الله لبنان هزینه کرده است.
به گزارش خبرگزاری‌ها به نقل از شبکه تلویزیونی راشاتودی، منذر سلیمان به نقل از جفری فلتمن سفیر سابق آمریکا در بیروت فاش کرد آمریکا برای مخدوش کردن وجهه حزب‌الله 500 میلیون دلار هزینه کرده است.وی افزود، از مدت‌ها پیش تبلیغات منفی برای مخدوش کردن حزب‌الله آغاز شده است این روند که با ترور رفیق حریری آغاز شده پس از بحران سوریه گسترش یافت.سلیمان خاطرنشان کرد، تصمیم اخیر اتحادیه اروپا درباره قرار دادن نام شاخه نظامی حزب‌الله در فهرست گروه‌های تروریستی در همین راستا است.


۱۳۹۲/۶/۳

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی: