به گزارش نما به نقل از موسسه تحقیقاتی ویلسون، آخرین پژوهش موسسه حاکی است: از سال 2008 که افزایش سریع قیمت در بیشتر غلات خوراکی به شروع ناآرامی های داخلی در بیش از 40 کشور در دنیا دامن زد، محققان و سیاستگذاران با توجهی ویژه به تاثیر بالقوه افزایش بهای مواد غذایی در بی ثباتی سیاسی و اجتماعی پرداختهاند.
عناوین مجاب کننده و تحریک آمیز مطبوعات نشان میدهد رابطه مستقیمی بین عدم امنبت غذایی و مناقشه وجود دارد.
با این حال مطلب برداشت محصول صلح: امنیت غذایی، تعارض، و همکاری که آخرین نسخه گزارش تیم مطالعاتی تغییرات محیطی و برنامه امنیت (ECSP) نشان میدهد داستان بسیار پیچیده تر از آن است که قبلا تصور میشد.
عدم امنیت غذایی هم باعث آغاز و هم باعث ادامه درگیریهای مسلحانه در بسیاری از نقاط دنیا شده است.
یک درگیری میتواند باعث کاهش مقدار مواد غذایی موجود،اختلال در دسترسی مردم به مواد غذایی،محدودیت خانواده ها به تجهیزات آماده سازی غذا و مراقبت بهداشتی شده و همچنین موجب افزایش عدم اطمینان به رضایتمندی از تأمین نیازهای آینده به مواد غذایی و تغذیه شود.
به همین ترتیب،نا امنی غذایی ممکن است موجب کمک به تداوم جنگ یا معکوس سازی تلاشهای بازسازی پس از جنگ شود.
با نوع بینش شکل گرفته از نظرات محققان و سازمانهای حقوق بشری، این گزارش توصیه به همکاری بیشتر بین نیروهای پاسدار صلح و افراد مرتبط با برنامه های غذایی میکند.
با نگاه به نا امنی غذایی به عنوان یک عنصر کلیدی در درگیری های نظامی،اهداف بلند مدت باید راه حل های کوتاه مدت را نیز در خود جای دهند و هر دوی مقوله های کمک های انسان دوستانه و ابزارهای توسعه باید به خوبی با مهارت و حساسیت به کار برده شود.
يك موسسه تحقيقاتي اعلام كرد
نبود امنیت غذایی علت ناآرامی در ۴۰ كشور دنیا
یك موسسه تحقیقاتی اعلام كرد عدم امنیت غذایی علت ناآرامی در بیش از ۴۰ كشور دنیا بوده است.
۱۳۹۲/۶/۲۴