به گزارش نما به نقل از العالم، "باراک اوباما" بعد از ظهر امروز در سخنانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، با ادعای اینکه دنیا نسبت به 5 سال قبل با ثبات تر شده، گفت: برای جلوگیری از گسترش سلاح (هسته ای) که خطری برای آمریکا است، تلاش می کنیم.
وی با اشاره به حضور عناصر افراطی و افزایش استفاده از سلاح های ممنوع ادامه داد: خاورمیانه و شمال آفریقا طی دهه گذشته از این دو مشکل رنج بردند.
اوباما همچنین با مطرح کردن این ادعا که نظام سوریه از گاز سارین ضد شهروندان استفاده کرده، گفت: بحران سوریه و بی ثباتی منطقه از جمله چالشهایی است که جامعه جهانی با آنها مواجه است.
رئیس جمهور آمریکا خاطرنشان کرد: اعضای شورای امنیت باید قطعنامه ای قوی صادر کنند که اطمینان یابند نظام سوریه به تعهدات خود در خصوص سلاح شیمیایی عمل می کند.
اوباما خاطرنشان کرد: آمریکا نمی تواند که تصمیم بگیرد چه کسی بر سوریه حکومت می کند، و این مردم سوریه هستند که تصمیم می گیرند.
وی با این حال در سخنانی متناقض تأکید کرد: ما از مخالفان در سویه حمایت می کنیم، و باید نگرانی های اقلیتها در این کشور را در نظر بگیریم.
اوباما در مجمع عمومی: با چالشهای بزرگی مواجه شده ایم

رئیس جمهور آمریكا با اشاره به چالشهای بسیاری كه آمریكا با آن مواجه شده، تأكید كرد: همه نظامیان آمریكایی عراق را ترك كردند و به حضور نظامی آمریكا در افغانستان نیز پایان داده می شود.
۱۳۹۲/۷/۲

