نسخه چاپی

عرضه رایگان داروهای بیماران خاص تكذیب شد

وزیربهداشت، درمان و آموزش پزشكی با بیان اینكه كمبود دارو تا آخر سال به حداقل خواهد رسید، گفت: طی هماهنگی های صورت گرفته با بانك مركزی سفارش داروها در حال انجام بوده بر این اساس تا سه الی چهار ماه آینده داروها خریداری، وارد و توزیع می شود.

به گزارش نما، سیدحسن قاضی زاده هاشمی در گفت و گو با خانه ملت، درباره موضوع رایگان شدن داروی بیماران صعب العلاج، گفت: وزارت بهداشت هیچ وقت ادعای عرضه رایگان شدن داروها را نکرده است؛ زیرا منابع این وزارتخانه تنها برای پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز دارو کفایت می کند.

وزارت بهداشت فقط مبلغ مابه التفاوت نرخ دارو را می دهد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: داروی بیماران خاص و صعب العلاج، قبلا با ارز مرجع وارد کشور می شد و اکنون با ارز مبادله ای؛ مابه التفاوت این مبلغ را وزارت بهداشت به بیمه ها می دهد و آنها نیز فرانشیز خود را به حداقل می رسانند.

وی با یادآوری شنیده هایی مبنی بر تعامل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی برای رایگان کردن داروهای بیماران صعب العلاج، تصریح کرد: تا آنجا که می دانم، چنین کاری سخت است ولی اگر در عمل اتفاق بیفتد، از آنها تشکر می کنیم.

هاشمی با اشاره به اینکه جلسه ای میان وزارتخانه های بهداشت، درمان وآموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص رایگان شدن داروی بیماران صعب العلاج صورت نگرفته، توضیح داد: بیمه ها زیر نظر وزارت رفاه هستند؛ شاید آنها توانسته اند منابعی تامین کند که این داروها به صورت رایگان در اختیار مردم قرار گیرد و این موضوع به بودجه وزارت بهداشت هیچ ارتباطی ندارد.

وی ادامه داد: بر اساس تفاهم وزارتخانه های بهداشت، درمان وآموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی با یکدیگر، از ابتدای مهرماه 400 میلیارد تومان بابت مابه التفاوت نرخ دارو به وزارت رفاه پرداخت شده و مابقی تعهدات خود را نیز عملی خواهیم کرد.



سهم بخش درمان از هدفمندی یارانه ها داده نشد
وزیر بهداشت، همچنین درباره بودجه وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی در اصلاحیه بودجه سال 92 گفت: در اصلاحیه، اظهار نظر کلی صورت گرفته ولی امیدواریم تصمیم مجلس درباره هدفمندی یارانه ها به صورتی باشد که عایدی آن به وزارت بهداشت و درمان سرریز شود.

وی توضیح داد: براساس آنچه قانون تصویب کرده، صرف نظر از افزایش قیمتها و هزینه های جاری، حدود 6 هزار میلیارد تومان کمبود بودجه در وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی وجود دارد؛ ضمن آنکه از سال گذشته نیز سهم ما از هدفمندی یارانه ها را نداده اند.



تا پایان ماه، داروهای گمرک ترخیص می شود/رفع مشکل کمبود دارو تا پایان سال
این عضو هیئت دولت، همچنین درباره داروهای معطل مانده در گمرک، گفت: اکثر آنها ترخیص شده و مابقی نیز ظرف دو یا سه هفته آینده ترخیص خواهد شد. وی با اشاره به موضوع کمبود دارو در کشور، بیان کرد: با تسهیلاتی که بانک مرکزی در نظر گرفت، سفارش داروها در حال انجام است و البته سه تا چهار ماه طول خواهد کشید تا خریداری، وارد و توزیع شود.

وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی با بیان اینکه کمبود دارو تا آخر سال به حداقل خواهد رسید، افزود: داروهای معطل مانده در گمرک آزاد و وارد چرخه توزیع خواهد شد و بخشی از داروهایی که در شش ماه ابتدای سال نیز مغفول مانده بود، در حال سفارش داده شدن است.

۱۳۹۲/۷/۶

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...