نسخه چاپی

صدور بیمه شخص ثالث برای رانندگان

براساس بازنگری در قانون بیمه‌نامه شخص ثالث از این پس به منظور افزایش مدیریت ریسك رانندگان وسایل نقلیه مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

به گزارش نما به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمدابراهیم امین، رییس کل بیمه مرکزی در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب تصریح کرد: در بحث بازنگری در قانون بیمه‌نامه شخص ثالث پیشگیری از خطر براساس مکانیزم قیمت در بازار تعیین می‌شود که این کار منجر به کنترل ریسک از سوی بیمه‌گذار می‌شود.

رییس کل بیمه مرکزی تصریح کرد: بر این اساس شرکت‌های بیمه از این پس حق بیمه صادر شده را براساس نرخ‌های بالا مطابق با میزان ریسک بیمه‌گذار تعیین می‌کنند که این کار باعث می‌شود که بیمه‌گذار ریسک خود را کنترل کنند.

امین ادامه داد: این کار براساس میزان پاداش و تنبیه منجر به توسعه بیمه در کشور می‌شود. ضمن آن‌که بیمه مرکزی وظیفه مشخصی در این رابطه ندارد و ما در رابطه با بیمه‌نامه شخص ثالث دنبال اجرای ارزیابی ریسک از خودرو به راننده هستیم زیرا براساس بررسی‌های انجام شده 80 درصد حوادث رانندگی مربوط به خطای انسانی و فقط 20 درصد آن مربوط به سایر خطاهای مربوطه است.

وی درخصوص اینکه چرا مدیرعامل شرکت‌های بیمه خصوصی شده از سوی دولت تعیین می‌شود با رد این موضوع گفت: سهام‌داران مسوول تعیین نماینده از بیرون و یا داخل خود شرکت‌های بیمه به منظور تعیین مدیرعامل هستند نه دولت، ضمن آن‌که دولت‌ هم در این رابطه خود یک سهام‌دار است زیرا 20 درصد سهام شرکت‌های بیمه‌ای واگذار شده به بخش خصوصی متعلق به دولت است.

رییس کل بیمه مرکزی درخصوص اجرا بیمه برای بیمه‌گذارانی که دارای پوشش کامل بیمه‌ای نیستند از طریق صندوق خسارت‌های بدنه گفت: این کار صرفا در جاهایی که پوشش‌های بیمه‌نامه‌ای ناکافی و شرکت‌های بیمه تعهد کافی برای بیمه نداشته باشند به منظور جبران خسارت وارده به بیمه‌گذاران از طریق صندوق خسارت‌های بدنه تامین می‌شود.

امین عنوان کرد: این کار مصوبه دولت است و براساس آن مابه‌التفاوت خسارت از طریق صندوق خسارت‌های بدنه به بیمه‌گذاران پرداخت می‌شود.

بیمه مرکزی در این رابطه در حال بازنگری قانون به منظور افزایش پوشش بیمه‌ای کامل برای بیمه‌گذاران از طریق شرکت‌های بیمه است که امیدواریم این موضوع به سرعت مراحل پایانی خود را طی کند.

وی درخصوص بحث تغییر در اعضای شورای عالی بیمه تصریح کرد: اعضای شورای عالی بیمه توسط قانون بیمه مرکزی تعیین می‌شود و فعلا برنامه‌ای برای اصلاح قانون تاسیس بیمه مرکزی در دستور کار نیست. ضمن آن‌که این قانون در حد نیاز پاسخگوی وظایف بیمه مرکزی به ویژه وظایف حاکمیتی آن است.

رییس کل بیمه مرکزی با بیان آن‌که در بحث واگذاری‌های انجام شده در صنعت بیمه تاکید کرد: این کار تکلیف تعیین شده در قانون است که به تدریج باید انجام شود. به طوری که در سال گذشته 5 درصد از بیمه‌نامه اموال و همچنین بیمه زندگی کاهش یافته و این کار به تدریج در بازار بیمه کشور انجام می‌شود.

امین در خصوص افزایش تعداد شرکت‌های بیمه عنوان کرد: افزایش تعداد شرکت‌های بیمه باید متناسب با اقتصاد کشور باشد. رقابتی کردن بازار یعنی تعداد بازیگران را در عرصه فعالیت‌های صنعت بیمه افزایش دهیم که من اعتقاد دارم بازار بیمه کشور هنوز نیازمند حضور تعداد بیشتر شرکت‌های بیمه‌ای است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برنامه‌ای برای حضور بیمه‌های اتکایی و شرکت‌های بیمه خارجی تا پایان سال در کشور دارید یا خیر؟ گفت: با تدابیر در نظر گرفته شده در دولت تدبیر و امید، امیدواریم بتوانیم از بازار اتکایی که در خارج وجود دارد به منظور جذب بیمه‌گران خارجی در بازار صنعت بیمه کشور به خوبی استفاده کنیم

۱۳۹۲/۷/۱۲

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...