نسخه چاپی

انتقاد مكارم شیرازی به مسادل دینی دولت احمدی نژاد

یكی از مراجع تقلید با اشاره به اثربخشی فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی بر لزوم تقویت این سازمان و اختصاص اعتبارات ویژه برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی حوزه دین تاكید كرد.

به گزارش نما به نقل از مهر، آيت‌الله العظمي ناصر مكارم شيرازي شامگاه شنبه در ديدار حجت‌الاسلام والمسلمين اسكندري رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان قم و تعدادي از معاونان و مديران اين سازمان، فعاليت‌هاي اين نهاد فرهنگي حوزه دين را تاثيرگذار دانست و اظهار كرد: خدماتي كه سازمان تبليغات اسلامي انجام داده به خوبي اطلاع رساني نشده است. حتي ما هم از كارهاي آموزشي سازمان تبليغات اسلامي اطلاع نداشتيم و فقط از فعاليت‌هاي اين سازمان در زمينه اعزام مبلغ و طرح استقرار روحاني در روستاها اطلاع داشتيم.

اين مرجع تقليد با اشاره به جايگاه ويژه شهر مقدس قم، بر لزوم حمايت از سازمان تبليغات اسلامي اين استان تاكيد كرد و افزود: قم با ساير استان‌هاي كشور متفاوت است و بايد بودجه خاصي براي فعاليت‌هاي اين سازمان اختصاص داده شود.

آيت‌الله العظمي مكارم شيرازي تاكيد كرد: دولت سابق نسبت به اين مسائل علاقه‌اي نداشت و بي‌اعتنا بود. دولت جديد كه روي كار آمده، گرچه در تنگنا قرار دارد ولي علاقه اينها نسبت به مسائل ديني بيشتر است و شما بايد از موقعيت دولت جديد استفاده كنيد.

وي تصريح كرد: من به سهم خودم به مسئولان سفارش مي‌كنم سازمان تبليغات اسلامي را مورد حمايت بيشتري قرار دهند.

استاد برجسته حوزه علميه نسبت به حمايت از طرح استقرار دائم روحانيون در روستاها و اعزام مبلغ اعلام آمادگي كرد و افزود: بايد فكري به حال اين طرح شود تا رونق پيدا كند.

آيت‌الله مكارم شيرازي افزود: اسم سازمان تبليغات اسلامي، اسم بزرگي است اما حدود كارهاي اين سازمان در حدي كه لازم است نيست؛ علتش اين است كه دست مسئولان اين سازمان بسته است.

وي تاكيد كرد: كارهاي خوبي توسط سازمان تبليغات اسلامي انجام شده ولي انتظار از اين سازمان بيش از اينهاست. اگر مفاسد اخلاقي و فرهنگي جامعه را در نظر داشته باشيم مسئوليت اين سازمان براي رفع اين مفاسد خيلي سنگين است.

به اعتقاد آيت‌الله العظمي مكارم شيرازي، سازمان تبليغات اسلامي استان قم در ميان سازمان‌هاي تبليغات اسلامي ساير استان‌ها ويژگي‌هاي خوبي دارد و اين سازمان مي‌تواند در قم براي سازمان‌هاي تبليغات اسلامي سراسر كشور برنامه‌ريزي داشته باشد.

وي افزود: درست است كه سازمان مركزي در تهران مستقر است ولي همان گونه كه در روايت داريم، علم بايد از قم به همه جا منتشر شود.

وي در پايان ضمن اشاره به فعاليت‌هاي خوبي كه توسط سازمان تبليغات اسلامي استان قم انجام شده، به مسئولان اين سازمان توصيه كرد كه نسبت به تقويت برنامه‌هاي فرهنگي حوزه دين اهتمام بيشتري داشته باشند و به فعاليت‌هاي كنوني قانع نباشند.

كمبود اعتبار مهم‌ترين مانع اجراي طرح‌هاي فرهنگي حوزه دين

در ابتداي اين ديدار رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان قم گزارشي از فعاليت‌هاي اين سازمان ارائه كرد و كمبود اعتبارات برنامه‌اي را مهم‌ترين مانع اجراي طرح‌هاي فرهنگي در حوزه دين ذكر كرد.

حجت‌الاسلام والمسلمين عباس اسكندري از كاهش تعداد روحانيون مستقر روستاها به دليل كمبود اعتبار خبر داد و گفت: از سال گذشته در زمينه اعزام مبلغ و طرح استقرار روحاني مستقر با بحران كمبود اعتبارات مواجه شديم و متاسفانه تعداد روحانيون مستقر در روستاهاي استان از 40 نفر به 25 نفر كاهش يافته است.

رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان قم تاكيد كرد: در سه چهار سال اخير تلاش‌هاي زيادي براي حل مشكلات زيربنايي كمبود اعتبارات انجام شده ولي توفيقي در اين زمينه حاصل نشد و حمايت مجموعه استان از طرح‌هاي فرهنگي حوزه دين ضعيف بود.

وي حمايت علما و تشكل‌هاي مردمي از طرح‌هاي فرهنگي و ديني را قابل تقدير دانست و ابراز اميدواري كرد كه با توسعه اين حمايت‌ها مي‌توان كارهاي ريشه‌اي و اساسي انجام داد.

به گفته حجت‌الاسلام اسكندري، سازمان تبليغات اسلامي استان قم با وجود اينكه در محدوديت شديد مالي قرار داشت ولي با حمايت سازمان مركز، كارهاي ماندگار و تاثيرگذاري در دو سه سال اخير انجام داده است.

وي برگزاري دوره‌هاي آموزشي با حضور هزاران نفر از معلمان و دبيران مدارس استان را يكي از برنامه‌هاي اين سازمان ذكر كرد و افزود: در اين دوره‌ها علاوه بر دانش افزايي معلمان براي پاسخ به شبهات اعتقادي و ديني دانش آموزان، جلسات اخلاق و مهدويت نيز برگزار شد كه مورد استقبال مسئولان آموزش و پرورش و معلمان قرار گرفت.

حجت‌الاسلام اسكندري برگزاري دوره‌هاي تربيت مربي – مبلغ ديني، همكاري با جامعه الزهرا(س) براي برگزاري دوره‌هاي آموزشي ويژه طلبه‌هاي خواهر، تربيت مربيان قرآني در بخش‌هاي تابعه استان، تامين مربيان مدارس قرآني، برگزاري دوره‌هاي آموزشي براي اصناف، تشكيل خانه‌هاي قرآن در تعدادي از روستاهاي استان، برگزاري دوره‌هاي متنوع براي ائمه جماعات و تشكل‌هاي مردمي امر به معروف و نهي از منكر، طراحي و راه اندازي شبكه اينترانت مساجد و... را از ديگر فعاليت‌هاي اين سازمان برشمرد.

وي با اشاره به توسعه و ترويج فعاليت‌هاي قرآني در هيئت‌هاي مذهبي گفت: در سال گذشته علاوه بر برگزاري دوره‌هاي تربيت مربي قرآن كريم، به تفسير قرآن كريم در هيئت‌هاي مذهبي توجه شده، به گونه‌اي كه در سال گذشته 60 جلسه تفسيري در اين هيئت‌ها برگزار شد كه اين تعداد در ماه مبارك رمضان امسال به 180 جلسه افزايش يافت.

رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان قم تقويت سايت تبيان قم را يكي ديگر از فعاليت‌هاي اين سازمان ذكر كرد و در مورد مجتمع فرهنگي نور گفت: اين مجموعه بزرگ، با وجود محدوديت‌هاي مالي برنامه‌هاي اثرگذاري به خصوص در زمينه خانواده و جوانان اجرا كرده است اما مجتمع فرهنگي نور براي تداوم و گسترش برنامه‌هاي فرهنگي نياز به حمايت مسئولان دارد.

۱۳۹۲/۷/۱۵

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...