نسخه چاپی

تولید خودرو با استاندارد ۴۰ سال پیش

سردار مومنی، با اشاره به تصادف چندی پیش دو دستگاه اتوبوس در محور قم - تهران گفت: متاسفانه برخی آقایان در این تصادف تلاش كردند تا راننده را مقصر جلوه دهند. وی همچنین گفت: «وزارت صنعت، معدن و تجارت اجازه تولید خودرو با استاندارد ۴۰ سال قبل را ندهد.»

به گزارش نما به نقل از شبکه خبر، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، در جمع خبرنگاران، بر افزایش کیفی و ایمنی خودروها تاکید کرد و گفت: باید تحولی اساسی و رویکرد جدیدی به ویژه در وزارت صنعت، معدن و تجارت برای ایمنی خودروها ایجاد شود.

سردار مومنی، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت اجازه تولید خودرو با استاندارد 40 سال قبل را ندهد.

سردار مومنی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت همان قدری که به فکر افزایش قیمت خودروهاست، به فکر افزایش کیفیت و ایمنی خودروهای تولیدی هم باشد.

وی گفت: برخی مسئولان گفتند، چرا پلیس این تصادف را این قدر رسانه‌ ای کرده است؟ باید از همان‌ها بپرسیم آیا سوختن بیش از 40 تن در یک تصادف رانندگی، نباید رسانه ‌ای شود؟

سردار مومنی افزود: اگر این حادثه در کشور سازنده این اتوبوس رخ می‌ داد، آیا با مقصران آن برخورد نمی‌ شد و این حادثه‌ رسانه‌ ای نمی‌ شد؟ پلیس قطعا این موضوع و موضوعات مشابه را رسانه‌ ای و به طور جدی با متخلفان برخورد می‌کند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از رسانه ها به ویژه صدا و سیما به علت پوشش خبری حادثه تصادف قم - تهران و تیتر نخست قرار دادن آن در بخش های خبری، تشکر کرد.

سردار مومنی همچنین افزود: شرکت تولید کننده اتوبوس‌ اسکانیا اگر تا بهمن، نواقص خودروی خود را همانند استحکام بدنه اتوبوس، رفع مشکل برق رسانی، نزدیکی باطری به باک و غیره را برطرف نکند، قطعا بدون اغماض شماره گذاری آن مسدود می‌شود.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: این مهلت برای شرکت تولید کننده اتوبوس اسکانیا به هیچ وجه قابل تمدید نیست.

سردار مومنی گفت: ارتقای گاردریل ‌ها و تجدید نظر در ایمنی بدنه اتوبوس‌های تولیدی از نظر پلیس ضروری است.

وی افزود: افزایش عمر ناوگان حمل و نقل، موجب افزایش تصادف خودروهای عمومی شده است.

سردار مومنی گفت: رانندگان، تعاونی ‌ها و شرکت‌ ها باید برای ایمنی خودروها و قطعات آن، از جمله لاستیک و ترمز نظارت و کنترل لازم را اعمال کنند.

وی بر افزایش نظارت ها در این بخش تاکید کرد و گفت: قطعا پلیس در صورت سهل انگاری با متخلفان برخورد می‌ کند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، با اشاره به اینکه بارش برف و باران در جاده‌ های کشور، با سرد شدن هوا آغاز شده است، افزود: قطعا پلیس در تصادفات منجر به جرح و فوت خودروهای عمومی، چنانچه راننده یا شرکتی مقصر باشد، به صورت قانونی با آنها برخورد می‌ کند.

۱۳۹۲/۸/۱۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...