نسخه چاپی

سازمان منافقین بالاخره چه شد!؟

فرقه تروریستی منافقین كه بنا داشت در واكنش به حضور نوری‌المالكی نخست‌وزیر عراق تجمع اعتراضی راه بیاندازد این بار دست به دامن روش‌های عجیب و غریب شد.

به گزارش نما به نقل از کیهان، این فرقه تلاش کرد وانمود کند این تجمع با حضور ایرانی‌ها و در عین حال بزرگ بوده اما تصاویری که سایت‌های وابسته به خود فرقه منتشر کرده‌اند حکایت از داستان دیگری دارد.

به گزارش سایت اطلاع‌رسانی انجمن نجات، در این تصاویر مشخصا تعداد نفرات شرکت‌کننده به زحمت از انگشتان دست بیشتر است. فاجعه‌تر اینکه تصاویر از زوایایی گرفته شده که این چند ده نفر را از پشت سر نشان می‌دهد نه از روبه‌رو(!) این اقدام با هدف کتمان ماندن هویت غیرایرانی افراد صورت گرفته است.

قبلا نیز عوامل سازمان با صرف مبالغ هنگفت و تبلیغات زیاد، افرادی از اتباع کشورهای مختلف و در بسیاری موارد متقاضیان پناهندگی آفریقایی در کشورهای اروپایی و آمریکا را به تجمعاتشان می‌کشاندند.

این افراد در قبال دریافت مقداری پول توجیبی و یک وعده ناهار و تور توریستی بسیار ارزان حاضر می‌شدند در این تجمعات شرکت کنند. تجمعات عموما نه به نام سازمان که تحت عنوان انجمن‌های پوششی حامی حقوق بشر ولی وابسته به سازمان صورت می‌گرفت؛ امری که شرکت‌کنندگان اساسا از آن مطلع نبودند.

انتشار گزارش‌های تصویری از این تجمعات دست منافقین را رو می‌کرد. چهره افراد به صورت بارزی بیانگر هویت غیرایرانی آنها بود. همین امر سبب شد تا خبر رسوایی سازمان منافقین در این خصوص که به دفعات و در چندین تجمع تکرار شد فراگیر شود.

رسانه‌های غربی از جمله شبکه فرانس ۲۴ در جشن ویلپنت پاریس در ژوئن ۲۰۰۱ در این خصوص گزارش داد که عوامل سازمان با پرداخت ۶ یورو و وعده گردشگری ۳ روزه در پاریس به دانشجویان لهستانی آنها را به جشن خود آوردند.

طنز ماجرا اجازه دولت آمریکا به تروریست‌ها برای تجمع مقابل کاخ‌سفید است حال آن که پلیس آمریکایی در جریان اعتراضات خیابانی به نظام سرمایه‌داری (جنبش ۹۹ درصدی) به سرکوب شدید مردم پرداخت.

تایم: عربستان غیرمسئول‌ترین کشور جهان است
اگر بنا باشد جایزه‌ای برای وظیفه‌ناشناسی و غیرمسئول‌ترین دولت جهان در نظر گرفته شود، یقینا کشور منتخب، عربستان سعودی خواهد بود.

مجله تایم با انتشار این ارزیابی به قلم فرید زکریا نوشت، همچنین اگر جایزه‌ای برای مسئول‌ترین کشور در جهت معرفی و اشاعه ایدئولوژی رادیکال و مسلح در سراسر جهان در نظر گرفته شود، باز هم یقینا آن کشور عربستان خواهد بود. ثروت سرشار نفتی این پادشاهی در طول چهار دهه گذشته، انحصار و تایید و امضای صدور افراط‌گرایی خشونت‌گرایانه را داشته است.

به هر جای جهان که نگاه کنیم، از آلمان گرفته تا اندونزی، مراکز گسترده شده با هزینه عربستان اداره می‌شود و این خشونت را تبلیغ می‌کنند.

تایم نوشت: در یکی از پیام‌های تلفنی مربوط به دسامبر سال ۲۰۰۹ که «ویکی لیکس» آنها را سال ۲۰۱۰ افشا کرد، «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه وقت آمریکا می‌گوید: عربستان پایگاه اصلی و مهم تامین اعتبار لازم برای تروریسم است و ریاض فقط اقدامات محدودی در راه قطع کردن این واریز سیل‌آسای مالی به طالبان و سایر گروه‌های مشابه به عمل آورده است.

دولت عربستان یکی از تنها سه کشور جهان بود که دولت طالبان در افغانستان را به رسمیت شناخت و مورد حمایت قرار داد و تنها بعد از واقعه یازده سپتامبر دست از این حمایت کشید.

«اقبال حیدر» وزیر اسبق قانون عربستان در تاریخ اوت ۲۰۱۲ در مصاحبه‌ای به شبکه خبری «دویچه‌وله» آلمان اعلام کرد: تفاوتی نمی‌کند طالبان باشد یا «لشکر الطیبه»، ایدئولوژی هر دو گروه وهابیت عربستان است، بدون ذره‌ای تردید. شکی نیست که عربستان از گروه‌های وهابی حاضر در سراسر پاکستان حمایت می‌کند.

در جنگ عراق نیز حامی اصلی گروه‌های تروریستی، عربستان بوده است و رژیم سعودی اکنون همین مدل را در سوریه پیاده می‌کند.

فرید زکریا خاطرنشان کرد: در این میان به حق باید بهترین مصداق برای شکست سیاست خاورمیانه‌ای آمریکا را عربستان دانست. اوباما هم‌اکنون سیاست‌های خود را در بازخورد با عربستان نهایی می‌کند.

۱۳۹۲/۸/۱۸

نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...