نسخه چاپی

حمایت امارات از مذاكرات هسته ای ایران

عکس خبري -حمايت امارات از مذاکرات هسته اي ايران

وزیر خارجه امارات: بهترین راه حل برای برنامه هسته ای ایران از طریق گفتگوی سیاسی و دیپلماسی است.

به گزارش نما، عبدالله بن زاید وزیر امور خارجه امارات گفت که کشورش از مذاکرات میان قدرت های جهانی و ایران درباره برنامه هسته ای تهران استقبال می کند.



به گزارش "هشت صبح" به نقل از شبکه اسکای نیوز، بن زاید که در کنفرانس خبری مشترک با همتای آمریکایی اش جان کری در ابوظبی سخن می گفت؛ افزود: بهترین راه حل برای برنامه هسته ای ایران از طریق گفتگوی سیاسی و دیپلماسی است. وزیر خارجه امارات ادامه داد: ما خواهان شفافیت در برنامه هسته ای ایران هستیم. ما خواهان چنین شفافیتی از سوی ایران نه فقط برای قدرت های جهانی بلکه برای کشورهای منطقه هم هستیم.



وی همزمان با تاکید بر شفافیت برنامه هسته ای امارات مدعی شد که این برنامه می تواند به عنوان شاخصی برای کشورهای منطقه باشد. وزیر خارجه امارات ادامه داد: سفر کری به ابوظبی نشانه ای از عمق روابط میان امارات و آمریکاست و روابط میان کشورهای منطقه و واشنگتن شاهد هیچ اختلاف استراتژیکی نیست.

۱۳۹۲/۸/۲۱

اخبار مرتبط
نظرات کاربران
نام :
پست الکترونیک:
نظر شما:
کد امنیتی:
 

آخرین اخبار...