به گزارش نما، امیدرضا ماندگار امروز در گفتوگو با فارس اظهار داشت: یک محموله شامل ۲۰ هزار تن ذرت از کشور هند در حال ورود به کشور بود که از این محموله نمونهبرداری به عمل آمد. وی تصریح کرد: پس از ارسال نمونه به آزمایشگاه تأیید صلاحیت شده در بندر امام خمینی (ره) مشخص شد ذرتها آلوده به سمی بسیار خطرناک به نام آفلاتوکسین است.
رئیس اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی بندر امام خمینی ادامه داد: این سم بسیار خطرناک و برای دام و انسان عوارض بسیار بدی دارد و سرطانزاست. ماندگار اذعان داشت: این محموله شامل ۲۰ هزار تن ذرت علوفهای توسط یک شرکت خصوصی در حال ورود به کشور بود.
وی ارزش ریالی این محموله را بیش از ۱۳۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی در راستای رسالت و وظیفه ذاتی خود و در راستای اجرای قانون اصلاح قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد ایران و به منظور حمایت از مصرفکنندگان داخلی و جلوگیری از ورود کالاهای نامرغوب خارجی، بر همه اقلام وارداتی مشمول مقررات استاندارد اجباری که قصد ترخیص از گمرک بندر امام(ره) را داشته باشند نظارت میکند.
رئیس اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی بندر امام خمینی اضافه کرد: تنها در صورت انطباق آنها با استانداردهای ملی و یا استانداردهای مورد قبول، مجوز ورود به کشور برای آنها صادر میشود در غیر اینصورت همه محمولههای نامرغوب خارجی و غیراستاندارد باید مرجوع شوند.
ماندگار تأکید کرد: مردم این اطمینان را داشته باشند که اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی در چنین مواردی که سلامت، بهداشت و جان مردم را به خطر میاندازد، تمام دقت نظر خود را به کار میبرد و در این راستا هیچ اغماض و کوتاهی نخواهد کرد.
جلوگیری از ورود ۲۰ هزار تن ذرت سمی به كشور
رئیس اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی بندر امام خمینی گفت: از ورود ۲۰ هزار تن ذرت آلوده به سم آفلاتوكسین به كشور جلوگیری شد.
۱۳۹۲/۹/۱۲