اختصاصی/به گزارش نما ،"اگر از من فداکارتر برای این نظام پیدا کردید بر او سجده کنید"؛ این جمله بسیار جذاب هادی غفاری در مراسم روز دانشجو در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری است.
شاید کمتر کسی باشد که وقایع سیاسی کشور را دنبال کند و اسم هادی غفاری را نشنیده باشد؛ کسی که به همراه پدرش بخشی از تاریخ انقلاب اسلامی است.
او که پس از پیروزی انقلاب و در سال های اولیه تشکیل جمهوری اسلامی یکی از جنجالی ترین شخصیت های نظام بود و شهادت پدرش باعث به شهرت رسیدنش شد.
غیر از حضور در راهپیمایی ها و اعتراضات، مشاهده وی در دادگاه امیرعباس هویدا نخست وزیر شاه پهلوی، از مسائلی بود که چهره غفاری را به روزنامه های سال های اولیه انقلاب کشاند.
موضوعی که خیلی ها آن را جزئی از ویژگی های شخصیتی و البته شخصیت تندروی غفاری می دانستند. به عنوان نمونه در سال های پیش از انقلاب، زمانی که امام راحل بر فعالیت های غیرمسلحانه تاکید داشتند، هادی غفاری مردم را به مصادره سلاح از نیروهای انتظامی شهر دعوت می کرد و در واکنش به انتقادات مطرح شده درباره این نوع عملکرد، به تندی برخورد می کرد.
این تندروی حتی در زمانی که غفاری به عنوان نماینده مردم هم وارد مجلس شد ادامه داشت و شاهد این مدعا برخورد خشونت آمیز وی در حمله به صباغیان و معین فر است؛ اتفاقی که در آن غفاری به همراه چند نفر از نمایندگان مجلس بر سر این دو نفر ریختند و آنان را مصدوم کردند.
سال ها بعد یعنی در سال 1376، باز هم هادی غفاری به میدان آمد تا به تبلیغات ریاست جمهوری برای سید محمد خاتمی بپردازد.
سفرهای تبلیغاتی غفاری به دور از حاشیه نبود و او بالای منبر می رفت و گروه های مخالف را مورد انتقاد قرار می داد و حتی ویژه نامه های تبلیغی علیه خاتمی را پاره پاره می کرد.
اما در سال های دولتمداری اصلاحات بر عرصه سیاسی، او بی سرو صدا فعالیت های اقتصادی اش را ادامه می داد و همچنان در سودای حضور در مجلس و ریاست خانه ملت بود.
حضوری که به واسطه عدم تایید صلاحیت وی از سوی شورای نگهبان در دو دهه گذشته به دلیل عدم التزام عملی به ولایت فقیه و برخی مسائل دیگر به امری ناممکن برای وی تبدیل شد.
پس از این اتفاقات خبر زیادی از غفاری منتشر نشد تا اینکه در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و به واسطه سخنرانی در جمع هواداران مهدی کروبی و البته توهین های بی سابقه به رهبر معظم انقلاب به چهره ای خبرساز مبدل شد و در عین حال ثابت کرد که واقعا التزامی به ولایت فقیه ندارد.
وی در حالی که پیش از انتخابات اعتراف کرده بود که رهبر معظم انقلاب از هیچ شخصی به صورت خاص حمایت نکرده است بعد از انتخابات و با مشخص شدن نتیجه و شکست سنگین مهدی کروبی با حمله به رهبر انقلاب ماهیت خود را به خوبی نشان داد.
جالب آنکه در این مراسم، کروبی و اطرافیانش هم نه تنها هیچ اعتراضی به غفاری نکردند بلکه با سکوت مهر تاییدی بر اظهارات سخیف وی زدند؛ در همین حال این اظهارات از طریق اطرافیان غفاری و کروبی در کشور منتشر و باعث سوء استفاده دشمنان شد.
انتشار عکس های وی در راهپیمایی های جنبش سبز برگ سیاه دیگری در کارنامه هادی غفاری به نمایش گذاشت.
هرچند ماجرای کشف انبار سلاح و مهمات در مسجد تحت امامت وی در بهمن ماه 88، یکی از جذاب ترین قسمت های زندگی غفاری است؛ ماجرایی که طی انتشار خبری مبنی بر احتكار برخی اقلام و مايحتاج غذايی مثل برنج در مسجد الهادی معلوم و تيم بازرسی وزارت بازرگانی به تحقيق و تفحص پرداخت و مشخص شد برنج كشف شده مربوط به هادی غفاری امام جماعت مسجد مذكور است.
در اين بازرسی همچنين ماموران به يك انبار مشكوك شدند كه در نهايت چند قبضه سلاح كمری، تعدادی قبضه كلاشينكف و مقدار زيادی فشنگ در آنجا كشف شد؛ به دنبال تكميل تحقيقات و با مجوز مقام قضايي از منزل خادم مسجد الهادي بازرسي به عمل آمد و يك قبضه سلاح يوزي، دو قبضه سلاح كمری، يك قبضه كلاشينكف، يك قبضه ژ3 و يك قبضه قناسه و هفت عدد خشاب نیز كشف شد.
البته هادی غفاری ساکت نماند و ضمن تایید كشف اين اقلام در مسجد خود گفت: اتاقی كه اين سلاح ها در آن كشف شده در اختيار متولی مسجد بوده و او هم آن را به فردی ناشناس اجاره داده است.
هادی غفاری در گفته های خود اسلحه ها را متعلق به بسیج دانسته بود در حالی که بسیج هیچ گاه در سازمان خود اسلحه یوزی نداشته است.
هنوز مدت زیادی از کشف انبار مهمات در مسجد الهادی نگذشته بود که برخی رسانه ها اعلام کردند هادی غفاری با لباس مبدل و به صورت ناشناس به سیستان و بلوچستان سفر کرده است. او که با لباس بلوچی و به صورت پوششی در شهر زاهدان در حال رفت و آمد بوده خواستار دیدار با بعضی از مسئولین جماعت تبلیغی بانفوذ در کشورهای پاکستان و افغانستان و همچنین پیگیر سرمایه گذاری مشترک با بعضی از تجار بانفوذ بلوچ سیستان و بلوچستان شده بود.
البته سخنان وی در جمع اعضای شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده فنی شهید شمسی پور پیرامون حصر رهنورد و موسوی و کروبی، انتخابات پیش رو و موضع اصلاح طلبان، نامههای نوری زاد به رهبری، تبدیل نظام ریاستی به پارلمانی و حدود ولایت فقیه هم خالی از ایراد و شبهه نبود.
وی در این دیدار ضمن اینکه حصر آقایان موسوی و کروبی را غیر قانونی و حتی به ضرر نظام دانسته و خواهان رفع آن شده بود گفته بود که ما ولایت فقیه و ولی فقیه را قبول می کنیم به شرط اینکه عدالت و نظارت در آن برقرار باشد؛ باید به شدت از تقدس گرایی، خرافی گرایی و چاپلوسی در جامعه اجتناب شود.
هرچند غفاری تلاش کرد تا بعد از این مواضع تند، ظاهرا موضع گیری خاصی انجام ندهد و کمتر در کانون توجهات باشد اما سال گذشته در گفت و گو با ایسنا دوباره به عرصه بازگشت و نکات تازه ای را درباره بنی صدر مطرح کرد؛ وی به نقل از حضرت امام گفت: امام(ره) تا روزی که از دنیا رفت هنوز قائل بودند که باید حرمت آقای بندر صدر را حفظ کرد و حتی روزی هم که امام (ره) طرح عدم کفایت سیاسی که از سوی مجلس رای آورده بود را تنفیذ کردند به اطرافیان فرمودند مواظب باشید آقای بنیصدر له نشود، ممکن است جای دیگری مفید باشد.
حالا با روی کار آمدن دولت یازدهم باز هم غفاری به میدان برگشته و نظراتش را درباره احمدی نژاد و مذاکرات اعلام می کند: امسال سال ۱۳۹۲ است و با ۵۸ فرق دارد و شرایط اجتماعی و اقتصادی کشور هم فرق کرده است. ولي متاسفانه افرادي هستند که نان آنها در دعوا و شعار دادن است و اگر دعوا نباشد کاسبی ندارند و سعی دارند برای زندگی مردم پیچوخم ایجاد کنند تا بگویند ما هستیم. ما در دوره آقای احمدینژاد مرتب تذکر دادیم و آقایان نيز مرتب به ما حمله کردند و حتی ما را فتنه گر نامیدند كه من هم در سخنراني خود به كساني كه مارا فتنه گر ناميدند، گفتم خودتان فتنه گر هستيد نه ما.اين آقايان در حال حاضر مرتب به احمدینژاد حمله میکنند و براي انتقاد به رئيس جمهور سابق به مسابقه افتاده اند.حال سوالي پيش میآيد، احمدینژاد که همان آدم است و عوض نشده است چرا مواضع شما تا اين حد نسبت به وي و اقداماتش عوض شده است؟سال ۸۸ ما تذکر دادیم و گفتیم این راه به عزت ختم نمیشود ولي كسي گوش نكرد. بنده به مسائل اقتصادی کاری ندارم ولی حیثیت جهانی ما بر باد رفت.
وی همچنین خود را قهرمان می داند و می گوید: من متکبرانه میگویم کسی عقبه بنده را در جمهوری اسلامی ندارد. بارها در زمان طاغوت شکنجه شدم ولی خم به ابرو نیاوردم.
مواضع او البته در مورد شعار مرگ بر امریکا نیز جالب است: من نمیگویم درود بر آمریکا، ولی نمیشود از یک سو به آمریکا بگوییم با هم مذاکره کنیم از سمت دیگر در راهپیمایی و نماز جمعه مرگ بر او را بخواهیم.
شاید اینکه هادی غفاری می گوید "اگر از من فداکارتر برای این نظام پیدا کردید بر او سجده کنید" حرف تازه ای از زبان وی نباشد اما قطعا مشخص می کند که تندروی در هر زمانی و برای هر لباسی آفت است.
آفتی که باعث می شود گروهی یک روز خودسرانه چماق و زنجیر به دست بگیرند و روز دیگر ناسزاهای رکیک نثار مخالفان کنند. رفتارهایی که غیر از فراهم کردن سوژه برای دشمن و تخریب وجهه بسیج و حزب الله ثمر دیگری ندارد.
مدعی فداكار
هادی غفاری! به كجا چنین شتابان؟
![عکس خبري -هادي غفاري! به کجا چنين شتابان؟](https://www.namanews.com/Pictures/21865.jpg)
شاید اینكه هادی غفاری می گوید "اگر از من فداكارتر برای این نظام پیدا كردید بر او سجده كنید" حرف تازه ای از زبان وی نباشد اما قطعا مشخص می كند كه تندروی در هر زمانی و برای هر لباسی آفت است.
۱۳۹۲/۹/۱۸
![اخبار مرتبط](/Images/RelatedNews.png)
![نظرات کاربران](/images/Comments.png)